Anjeliq House

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Anjeliq House
  • 14 slika
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
  • Šljunkovita plaža

ANJELIQ HOUSE HOTEL 3* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 130km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Bed&Breakfast uslugu. Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke na plaži se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 130km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba -20. Standardne sobe (spavaća, kupatilo, max.2+chd). Sve sobe imaju kup

O Anjeliq House

ANJELIQ HOUSE HOTEL 3* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 130km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Bed&Breakfast uslugu. Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke na plaži se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 130km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba -20. Standardne sobe (spavaća, kupatilo, max.2+chd). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (naplaćuje se), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
Bed & breakfast – švedski sto za doručak, sva druga hrana i piće se naplaćuje. Hrana i piće na plaži se naplaćuje.
 
Sadržaj
Glavni restoran za doručak, bar u lobiju. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon,fax, internet, PC igrice, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 50m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke na plaži se ne naplaćuju. Peškiri nisu dostupni. Između plaže i hotela je cesta. Suncobrani i ležaljke na plaži se ne naplaćuju.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.anjeliqhouse.com


Lokacije