Antique Roman Palace

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Antique Roman Palace
 • 50 slika
 • Blizu centra grada
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Fitnes

ANTIQUE ROMAN PALACE 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Obakoy, 2km od centra Alanje, 122km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, 20m od hotela preko ceste. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuje. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Obakoy, 2km od centra Alanje, 122km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 113 rasp

O Antique Roman Palace

ANTIQUE ROMAN PALACE 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Obakoy, 2km od centra Alanje, 122km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, 20m od hotela preko ceste. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuje.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Obakoy, 2km od centra Alanje, 122km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 113 raspoređenih u dva bloka. Standardne sobe (20-22m2, A blok standardne sobe max.2+1pax i B blok max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, sef (naplaćuje se), mini bar (voda, sokovi po dolasku, kasnije samo voda), set za čaj i kafu po dolasku, tepih, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00h, bar na plaži od 09.00 do 19.00h (sokovi, topli napitci, fast food), sladoled (tri puta sedmično po jedan sat), A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed (tri dana ranije) jednom u toku boravka, bar pored bazena od 10.00 do 23.00h (sokovi), Green bar od 10.00 do 02.00h (lokalna alkoholna pića, sokovi, kokteli). U cijenu nije uključeno – uvozna pića, flaširana pića, sladoled, Turska kafa, bar na plaži (alkoholna pića) i svježi voćni sokovi, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turski i Italijanski, bar na plaži, snack bar, pool bar. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj. Wi-Fi se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, 20m od hotela preko ceste. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuje, dušeci se naplaćuju, peškiri uz depozit, mijenjanje se naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, fitnes room, Tursko kupatilo (25min). Posebno se naplaćuje – sauna, masaža, sportovi na vodi.
Zabavni program tokom dana i uveče, Turska noć, jednom sedmično muzika uživo. Miniklub i igralište za djecu od 4 do 12 godina, mini disko uveče.
Renoviran: 2015
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.antiqueromanpalace.com

 


Lokacije