Granada Luxury Beach

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Granada Luxury Beach
 • 44 slika
 • Naša preporuka
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

GRANADA LUXURY BEACH 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Avsalar, 20km od Alanje, 101km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Avsalar, 20km od Alanje, 101km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj – 382. Standardne sobe (35m2, spavaća sa Francuskim

O Granada Luxury Beach

GRANADA LUXURY BEACH 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Avsalar, 20km od Alanje, 101km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Avsalar, 20km od Alanje, 101km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj – 382. Standardne sobe (35m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet + sofa, kupatilo, max.2+2pax), Love standardne sobe (35m2, Franuski krevet + sofa, jedno kupatilo, max.2pax), Swarovski suit (75m2, spavaća sa Francuskim krevetom + dio za sjedenje, kupatilo sa Jakuzzijem, sve sobe su sa bočnim pogledom na more, max.2+1pax). Sve sobe su moderno opremljene sa privatnim kupatilom i tušem, fen, papuče, centralni klima uređaj, telefon, mini bar (sokovi, voda, pivo, waffle, krekeri se dopunjuju svaki dan), kettle, set za čaj i kafu, sef, satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi, keramički pod i balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina ujutro i popodne, sladoled i kolači, dječiji bufe, vegeterijaski bufe, večera, kasna užina, svježivoćni sok za doručak, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. U cijenu nije uključeno – sva luksuzna i old specijalna pića, uvozna pića koja nisu na meniju, room service, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje, svježi voćni sokovi, Vitamin bar, flaširana pića, nargila.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, Red Eock A'la Carte restoran – međunarodna kuhinja, bar u lobiju do 24.00h, bar pored bazena, bar na plaži, snack bar, disko bar, vitamin bar. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, telefon, fax, internet kutak, frizer, šoping centar, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje u sobama iodređenim dijelovima hotela.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se naplaćuju sa rezervacijom unaprijed.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi a vodi, SPA & Wellness centar, game room.
Zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, uveče show program, muzika uživo, kino. Grandy mini klub za djecu od 4 do 12 godina sa specijalnim programom, kino, mini disko i različita takmičenja.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.granada.com.tr

 


Lokacije