Gypsophila Holiday Village

  • Gypsophila Holiday Village
  • 79 slika

GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE HV1 - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 90km od aerodroma u Antaliji, 35km od centra Alanje. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu plažu sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Položaj : Hotel je smješten u regiji Okurcalar, udaljenoj 90 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od centra Alanje. Smještaj : Hotel ima ukupno 491 sobu I to: standa

O Gypsophila Holiday Village

GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE HV1 - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 90km od aerodroma u Antaliji, 35km od centra Alanje. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu plažu sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Okurcalar, udaljenoj 90 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od centra Alanje. 
 
Smještaj:
Hotel ima ukupno 491 sobu I to: standard sobe(30-32m2), connection sobe(2 sobe sa vratima između). Sve sobe imaju kupatilo, fen, papuče, vlastitu klimu, telefon, mini bar(voda i sokovi na dolasku, kasnije se dopunjava vodom), set za pravljenje kafe I čaja, sef, SAT-TV, balkon.
 
Usluga
Ultra All inclusive-švedski sto za doručak, ručak i večeru. Snekovi u toku dana, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, 3 uvozna pića(votka, džin, viski)od 10-24 h. A la carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. 
 
Sadržaj:
Glavni restoran gdje se služi švedski sto za glavne obroke, lobby barA la carte restorani: Turska kuhinja i riblji restoran, bar na bazenu, bar na plaži. Doktor, vešeraj, čuvanje djece, frizer, telefon, rent a car se dodatno naplaćuju.
 
Plaža:
Hotelska privatna Ležaljke, suncobrani i peškiri su uključeni u cijenu. Privatni paviljoni se rezervišu unaprijed i dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Vanjski i unutrašnji bazen za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, stoni tenis, košarka, mini golf, teniski tereni, odbojka na plaži. Dodatno se naplaćuju vodeni sportovi, bilijar, kozmetički tretmani, sauna, masaža, rasvjeta na teniskim terenima. Zabavni program u toku dana, takmičenja, večernji zabavni program. Mini club za djecu 4-12 godina, programi u toku dana I mini disco naveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 


Lokacije