Holiday Garden Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Holiday Garden Resort
 • 41 slika
 • Aqua Park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

HOLIDAY GARDEN RESORT 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 25km od grada Side, 35km od Alanje, 85km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 25km od grada Side, 35km od Alanje, 85km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 235. Standardne sobe (2

O Holiday Garden Resort

HOLIDAY GARDEN RESORT 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 25km od grada Side, 35km od Alanje, 85km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 25km od grada Side, 35km od Alanje, 85km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 235. Standardne sobe (24m2, spavaća, kupatilo, max.3+1pax). Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, split klimu, telefon, mini bar (samo voda se dopunjuje svaki dan), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, večera, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćn sokovi, pića u Lobi baru nakon 24.00h, flaširana pića, sladoled, kokteli, Turska kafa, espresso i cappuccino.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, snack bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, internet cafe, frizer, šoping centar. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri se naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unaprijed se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, zatvoreni bazen samo zimi bez dječijeg dijela, tri tobogana, Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, stoni tenis, teniski teren. Naplaćuje se – masaža, bilijar, sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene.
Zabavni program tokom dana, takmičenja i uveče show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina sa dnevnim i večeranjim programom.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.holidaygrouphotels.com


Lokacije