Kaila Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Kaila Beach Hotel
 • 35 slika
 • Blizu centra grada
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Aqua Park
 • Animacija
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Fitnes & SPA

KAILA BEACH HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obagol, 3km od centra Alanje, 135km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Obagol, 3km od centra Alanje, 135km od aerodroma Antalija. Smještaj : U kupno 363 sobe u tri bloka. Standard sobe (28m2, spavaća s

O Kaila Beach Hotel

KAILA BEACH HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obagol, 3km od centra Alanje, 135km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Obagol, 3km od centra Alanje, 135km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupno 363 sobe u tri bloka. Standard sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, maksimalno 2+2 pax.), De luxe standard sobe (24m2, u novoj zgradi, spavaća soba, kupatilo, maksimalno 2 pax.), porodične sobe (45m2, dvije odvojene spavaće sobe, određene sobe su odvojene vratima, ostale nisu, kupatilo, maksimalno 4 pax), duplex porodična soba (38m2, locirane na gornjim spratovima hotela, na gornjoj etaži dva odvojena kreveta i kupatilo, na donjoj etaži jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, kupatilom, maksimalno 3+1 pax) tri sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su sa kupatilom, tuš kabinom, fenom, split klimom, telefon, mini bar (voda se nadopunjava svaki dan), set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), satelitska TV i muzički kanali, pločice na podu, WI+FI besplatan, balkon.
 
Usluga
All inclusive usluga- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, sladoled u određeno vrijeme, A'la Carte restoran je uz predhodnu rezervaciju jednom u toku boravka, bezalkoholna pića u baru na plaži od 10:00 do 17:30h. Nije uključeno: sve vrste uvoznih pića, svježe cijeđeni sokovi, različite vrste specijalne kafe, vina, koktela, room service, sve vrste flaširanih pića. 
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A'la Carte restorani- Mare riblji restoran, Atrox- internacionalni restoran, Dolphin- italijanski restoran, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži. Doktor na zahtjev, babysitting, vešeraj i usluge peglanja, telefon, fax, internet je besplatan u sobama i zajedničkom prostoru.
 
Plaža:
Hotelska privatna plaža, pjesak sa ležaljkama, suncobrani, peškiri za plažu su besplatni. Tunel ispod ceste koji vodi do plaže.
 
Sport i zabava
Vanjski i unutrašnji bazeni sa odjelom za djecu, vodeni tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna kupka, odbojka na plaži, stoni tenis. Uz doplatu: vodeni sportovi, Welness i SPA centar, bilijar i kompjuterske igre. Zabavni program u toku dana, razna takmičenja pored bazena i na plaži, u večernjim satima show program. Mini club od 4 do 12 godina sa raznolikim show programom, mini Disco u večernjim satima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kailabeachhotel.com


Lokacije