Kirman Hotels Leodikya Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Kirman Hotels Leodikya Resort
 • 61 slika
 • Aqua Park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

KIRMAN LEODIKYA RESORT  5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Karaburun, 27km od grada Side, 33km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke, peškiri i madraci se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Karaburun, 27km od grada Side, 33km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija. Smje

O Kirman Hotels Leodikya Resort

KIRMAN LEODIKYA RESORT  5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Karaburun, 27km od grada Side, 33km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke, peškiri i madraci se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Karaburun, 27km od grada Side, 33km od Alanje i 100km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 290. Sve sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Standardne sobe 188 (28m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno  kupatilo, max.3+1pax), Porodične sobe 65 (40m2, dvije spavaće sa vratima između, jedno kupatilo, max.4+1pax), Junior Suiti 32 (32m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet + kauč i jedno kupatilo, 4+1pax) i 5 soba za invalide. Standardne i porodične sobe imaju pogled na vrt ili more, junior suiti imaju pogled na more. Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskim uslova, telefon, mini bar (voda i sokovi se nadopunjuju svaki dan), sef (naplaćuje se), satelitska LCD TV i muzički kanali, Wi-Fi (low speed), balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack bar, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, kasna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 02.00h, svježi voćni sokovi samo za doručak, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka (7 noćenja). U cijenu nije uključeno – svježi voćni sokovi, sva uvozna pića koja nisu uključena u koncept, flaširana pića, specijalna vina, sladoled, nargila, room service, pića u Cafe Pub-u od 02.00 do 08.00h.
 
Sadržaj
Otvoreni i zatvoreni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Azijski, Mediteranski i Ottoman House (Turska kuhinja), barovi oko hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, rent a car, internet kutak i PC igrice. Wi-Fi (128KB) se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke, peškiri i madraci se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (ljeti ne radi) bazeni za odrasle i djecu, tobogani, Tursko kupatilo, Jakuzzi, fitnes centar, teniski tereni, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuju – sportovi na vodi, sauna, masaža, rasvjeta za teniske terene, bilijar, kuglanje u Arycanda hotelu.
Zabavni program tokom dana i uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kirmanhotels.com.trLokacije