Long Beach Harmony

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Long Beach Harmony
 • 43 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Fitnes & SPA

LONG BEACH HARMONY 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Turkler, 20km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Turkler, 20km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 365. Standardne sobe (28-33m2, spa

O Long Beach Harmony

LONG BEACH HARMONY 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Turkler, 20km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Turkler, 20km od Alanje i 90km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 365. Standardne sobe (28-33m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe sa krevetom na sprat (35-45m2, dvije odvojene spavaće, u jednoj od soba je krevet na sprat, jedno kupatilo, max.4pax), Swim up sobe (30m2, spavaća, kupatilo, direktan pristup bazenu, max.2pax), Swim up porodični duplex (49m2, dvije spavaće, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni ili split klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (sokovi, voda i mineralna voda po dolasku, kasnije se nadopunjuju voda i mineralna voda), kettle, set za čaj i kafu, sef, laminat, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina ujutro i popodne, večera, ponoćna užina, mini bar u sobama, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. U cijenu nije uključeno – luksuzna uvozna pića, svježi voćni sokovi,  sva flaširana pića, room service, specijalna vina, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje.
 
Sadržaj
Glavni restoran – Harmony u kojem se servira švedski sto, snack bar na plaži, A'la Carte restorana – Escargot (Francuska kuhinja), Costa (Mediteranska kuhinja), Hunkar (Turska kuhinja), barovi oko hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, telefon, fax, internet i PC igrice, šoping centar, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje u sobama i određenim zonama hotela.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, Aqua Park, Fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika. Posebno se naplaćuje – masaža, Wellness and SPA centar, sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene, kuglanje. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, uveče show program, specijalni program za djecu u Mini klubu (4-12 godina), Fun Fair koji radi od 19.30 do 20.30h (ne naplaćuje se).
Gosti Long Beach Harmony hotela koriste Fun Fair, teniske terene, Aqua Park i animacije od Long Beach Resort hotela.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.longbeach.com.trLokacije