MC Beach Park Resort Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • MC Beach Park Resort Hotel
  • 30 slika

MC BEACH RESORT HOTEL 5* - KONAKLI - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Konakli, 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovito-šljunkovitu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel je lociran u Konakli regiji 12km od Alanye i 110 km od aerodroma Antalya. Smještaj : Ukupno 470 soba. Standard sobe (26-28m2, spavaća soba, kupat

O MC Beach Park Resort Hotel

MC BEACH RESORT HOTEL 5* - KONAKLI - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Konakli, 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovito-šljunkovitu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj:
Hotel je lociran u Konakli regiji 12km od Alanye i 110 km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj:
Ukupno 470 soba. Standard sobe (26-28m2, spavaća soba, kupatilo, maksimalno 3+1 pax), porodične sobe (36-40m2, dvije spavaće sobe povezane vratima, kupatilo, maksimalno 5pax), 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su sa kupatilom, tuš kabinom, centralni klima sistem- u skladu sa vremenskim uvjetima, telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se dopunjava voda), sef, satelitska TV sa muzičkim programima, WI-FI internet do 100MB, itison na podu, balkon.
 
Usluga:
Ultra all inclusive: švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, večera i kasni noćni snack. Sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. A'la Carte restorani uz rezervaciju, jednom u toku boravka, sladoled u Patisserie u određeno vrijeme. Nije uključeno: ostala uvozna pića, flaširana pića, sviježe cijeđeni sokovi, turska kafa, sladoled u Petisserie u određeno vrijeme. Nije uključeno: ostala uvozna pića, flaširana pića, svježe cijeđeni sokovi, turska kafa, sladoled, nargile, pića u Disco clubu, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A'la Carte restorani sa turskom kuhinjom, lobby bar i bar na bazenu, Disco club. Doktor na zahtjev, sef na recepciji, babysitting, vešeraj, shopping centar, frizer, rent a car uz doplatu. WI-FI internet do 100MB je besplatan u sobama i zajedničkom prostoru.
 
Plaža:
Privatna hotelska plaža, pijesak i šljunak, ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu i bazen- uz depozit, dušeci- uz doplatu.
 
Sport i zabava:
Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu, vodeni tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži. Uz doplatu- vodeni sportovi, kuglanje, bilijar i kompjuterske igre, masaže, jacuzzi, rasvjeta za teniske terene, škola ronjenja. Zabavni program u toku dana i show program u večernjim satima. Mini club za djecu od 6 do 12 godina.
Renoviran: 2012
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.mcgrouphotels.com


Lokacije