Mc Beach Resort Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Mc Beach Resort Hotel
  • 34 slika

MC BEACH RESORT HOTEL Hotel se nalazi u regiji Konakli, 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak, sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Renoviran 2012. godine. Položaj Hotel je smješten u Konakli regiji, 12km od Alanje i 110 km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 482. Standard sobe (26-28m2, spavaća

O Mc Beach Resort Hotel

MC BEACH RESORT HOTEL Hotel se nalazi u regiji Konakli, 12km od Alanje i 110km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak, sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Renoviran 2012. godine.

  • Položaj

    Hotel je smješten u Konakli regiji, 12km od Alanje i 110 km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba - 482. Standard sobe (26-28m2, spavaća soba, kupatilo, maksimalno 3+1 pax), porodične sobe (36-40m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, kupatilo, maksimalno 5pax), 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, centralni klima sistem (koji radi u skladu sa vremenskim uslovima), telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se dopunjava voda), sef, satelitska TV sa muzičkim programima, Wi-Fi internet do 100MB, tepih, balkon.

  • Usluga

    Ultra All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera i kasna užina. Sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. A'la Carte restorani uz rezervaciju, jednom u toku boravka, sladoled u slastičarnoj u određeno vrijeme. Dodatno se plaćaju: ostala uvozna pića, flaširana pića, sviježe cijeđeni sokovi, turska kafa, sladoled u Petisserie u određeno vrijeme. Nije uključeno: ostala uvozna pića, flaširana pića, svježe cijeđeni sokovi, turska kafa, sladoled, nargila, pića u disko clubu, posluga u sobu.

  • Sadržaj

    Glavni restoran na bazi švedskog stola, A'la Carte restoran sa turskom kuhinjom, lobby bar i bar na bazenu, Disco club. Dodatno se plaćaju: doktor, sef na recepciji, usluga čuvanja djece, vešeraj, shopping centar, frizer, rent a car. Wi-Fi internet do 300MB je besplatan u sobama i zajedničkom prostoru.

  • Plaža

    Privatna hotelska plaža, pijesak i šljunak, ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu i bazen su uz depozit, dušeci su uz doplatu.

  • Sport i zabava

    Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, mini fudbal, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: vodeni sportovi, kuglanje, bilijar i PC igre, masaža, jacuzzi, rasvjeta za teniske terene, škola ronjenja. Zabavni program u toku dana i show program u večernjim satima. Mini klub za djecu od 6 do 12 godina.

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije