Mysea Hotels Incekum

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Mysea Hotels Incekum
  • 13 slika
  • Blizu plaže
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Pješčano-šljunkovita plaža
  • Fitnes

MYSEA HOTELS INCEKUM 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Incekum, 100km od aerodroma Antalija, 20km od Alanje. Hotel nudi All Inclusive plus uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 50m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Incekum, 100km od aerodroma Antalija, 20km od Alanje. Smještaj : Hotel ima ukupno 167 soba u glavnoj zg

O Mysea Hotels Incekum

MYSEA HOTELS INCEKUM 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Incekum, 100km od aerodroma Antalija, 20km od Alanje. Hotel nudi All Inclusive plus uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 50m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Incekum, 100km od aerodroma Antalija, 20km od Alanje.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 167 soba u glavnoj zgradi. Standard sobe (24m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax), Family sobe(32m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+dnevni boravak sa 2 single kreveta+jedan krevet samac, sa vratima između, kupatilo, max 4+1 pax, Corner sobe,(30m2, jedna velika soba sa francuskim ležajem,max 3 pax) .Sve sobe  imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, vlastitu klimu, direktna telefonska linija, sef(uz doplatu), mini bar(na dolasku voda), SAT LCD TV i muzički kanali, laminat pod, balkon.
 
Usluga
All inclusive  plus – švedski sto za doručak, kasni doruča,  ručak, popodnevnu užinu i vrijeme za kafu, večeru, kasnu užinu.  Sva lokalna alkoholna pića i bezalkoholna pića do 10-23 sata, bar na plaži koji služi bezalkoholna pića i pivo u periodu od 10-17. U cijenu nije uključeno: uvozna pića, svježe cijeđeni sokovi, servis u sobu, sladoled, turska kafa i ostala hrana i piće nakon 23 sata.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, bar na bazenu i plaži(10-18 sati),lobi bar. Usluga doktora, vešeraja, telefon, fax, internet, rent a car, shoping centar su uz dodatnu doplatu. WiFi se dodatno doplaćuje.
 
Plaža: 
Hotel ima privatnu pješčanu i šljunkovitu  plažu, udaljenu 100m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni.
 
Sport i zabava
Vanjski bazen za djecu i odrasle, tobogan, fitnes centar,  tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis su besplatni. Dodatno se plaća: vodeni sportovi,  masaže, soba za igrice, usluge kozmetičkog salona.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.myseahotels.com


Lokacije