Oz Hotels Sui

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Oz Hotels Sui
 • 35 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

OZ HOTELS SUI RESORT 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 30km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena  500m od hotela, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 30km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 303. Standardne sobe (25m2, spavaća, ku

O Oz Hotels Sui

OZ HOTELS SUI RESORT 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 30km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena  500m od hotela, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Okurcalar, 30km od Alanje, 90km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 303. Standardne sobe (25m2, spavaća, kupatilo,max.2+1pax), Porodične sobe (45m2, dvije spavaće, kupatilo, max.3+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda se nadopunjava svaki dan), sef, satelitska TV i muzički kanali, laminat, balkon, Wi-Fi internet.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, Turski A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka, snack bar na plaži od 10.00 do 17.00h. U cijenu nije uključeno – sva uvozna pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, flaširana pića, room service, Italijanski A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed koja se plaća.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turska i Italijanska kuhinja, barovi oko hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitter, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet kutak, šoping centar, rent a car. Wi-Fi je besplatan u lobiju i sobama.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena  500m od hotela, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Shuttle servis do plaže je besplatan.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, Aqua Park, fitnes  centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka, gimnastika. Posebno se naplaćuje – SPA centar, sportovi na vodi, masaža, bilijar i PC igrice.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, uveče show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina sa dnevnim i večernjim programom, dječije igralište, mini disko.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.ozhotels.comLokacije