Hotel Riviera Zen

  • Hotel Riviera Zen
  • 45 slika

RIVIERA ZEN HOTEL 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Kleopatra. Nudi All inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 50m od Kleopatra plaže, pijesak. Položaj : Hotel je smješten u regiji Kleopatra, 130km od aerodroma Antalija, u centru Alanje. Smještaj : Ukupan broj soba – 109 raspoređenih I glavnoj zgradi. Standardne sobe sa pogledom na bazen (spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, kupatilo, m

O Hotel Riviera Zen

RIVIERA ZEN HOTEL 4* - ALANYA- Hotel se nalazi u regiji Kleopatra. Nudi All inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 50m od Kleopatra plaže, pijesak.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Kleopatra, 130km od aerodroma Antalija, u centru Alanje.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 109 raspoređenih I glavnoj zgradi. Standardne sobe sa pogledom na bazen (spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, split klimu, telefon, sef (naplaćuje se), pločice, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, sladoled, room service, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje, hrana i piće na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju. Posebno se naplaćuje – doktor, telefon, fax, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 50m od Kleopatra plaže, pijesak, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Suncobrani i ležaljke pored bazena se ne naplaćuju. Peškiri nisu dostupni u hotelu.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (ljeti zatvoren) bazeni za odrasle i djecu, Tursko kupatilo 16:30-18:30, stoni tenis, fitnes room. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, sauna, masaža, odbojka na plaži.
Renoviran 2018/2019
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.riviera.com.tr


Lokacije