Selene Beach & Spa Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Selene Beach & Spa Hotel
 • 42 slika
 • SPA & Wellness
 • Pješčana plaža
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes
 • Na plaži

SELENE BEACH & SPA HOTEL 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Turkler. Nudi Ultra All inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita. Položaj : Hotel je smješten u Turkler regiji, 22km od Alanye i 105km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 204 u glavnoj zgradi. Standard sobe (25m2-30m2, spavaća soba, kupatilo, maximalno 3 pax). Sve sobe su sa privatnim toaletom i tuš kabinom, fe

O Selene Beach & Spa Hotel

SELENE BEACH & SPA HOTEL 5* - ALANYA- Hotel se nalazi u regiji Turkler. Nudi Ultra All inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita.
 
Položaj
Hotel je smješten u Turkler regiji, 22km od Alanye i 105km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 204 u glavnoj zgradi. Standard sobe (25m2-30m2, spavaća soba, kupatilo, maximalno 3 pax). Sve sobe su sa privatnim toaletom i tuš kabinom, fenom, klimom, direktnom telefonskom linijom, mini barom (voda i mineralna voda koja se dopunjava svaki dan), set za kafu i čaj, sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi internet, laminat na podu i balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive –24 sata hrana i piće, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafu i kolače, večeru i kasnu užinu, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h.  Nije uključeno: uvozna pića koja nisu na listi, svježi cjeđeni sokovi, Turska kafa, flaširana pića, i sva  hrana i pića nakon 24:00h, room service, Ottoman A'la Carte restoran sa potrebnom ranijom  rezervacijom i dodatno se naplaćuje.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A¨la Carte restoran, bar pored bazena i bar na plaži. Doktor, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car  dodatno se naplaćuju. WI-FI internet se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Vanjski bazeni, fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se naplaćuje: SPA i Wellness centar, Tursko kupatilo, sauna, sportovi na vodi, bazeni na krovu hotela, masaže, bilijar.  Zabava tokom dana, muzika uživo svaku noć,  dva puta sedmično plesni show.
Napomena:  ex.Sunprime Numa Beach Hotel renoviran 2014.godine
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.selenebeachhotel.com


Lokacije