Solis Beach Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Solis Beach Hotel
  • 20 slika

SOLIS BEACH HOTEL 3* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 10km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 600m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Konakli, 10km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 110 raspoređenih u dvije zgrade. St

O Solis Beach Hotel

SOLIS BEACH HOTEL 3* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Konakli, 10km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 600m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Konakli, 10km od Alanje, 110km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 110 raspoređenih u dvije zgrade. Standardne sobe (20-22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (18m2, spavaća, kupatilo, max.2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (naplaćuje se), sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večera. Popodnevna užina, kafa, neka lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, beach bar sa sokovima od 10.00 do 18.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, beach bar, bar u lobiju. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, internet, frizer, trgovine, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 600m od hotela, šljunak i pijesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz doplatu.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, toboganm stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, Tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, PC igrice.
Zabavni program tokom dana i uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.solisbeach.com

 


Lokacije