Timo Deluxe Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Timo Deluxe Resort
 • 55 slika

TIMO DELUXE RESORT HOTEL Hotel se nalazi u regiji Konakli. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 75m od hotela, šljunak i pijesak. Položaj Hotel se nalazi u regiji Konakli, 15km od Alanye i 110km od aerodroma Antalya. Smještaj Ukupno 251 soba u glavnoj zgradi. Standard sobe (29m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ krevet na rasklapanje, kupatilo, maximalno 3+1 pax.), porodič

O Timo Deluxe Resort

TIMO DELUXE RESORT HOTEL Hotel se nalazi u regiji Konakli. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 75m od hotela, šljunak i pijesak.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u regiji Konakli, 15km od Alanye i 110km od aerodroma Antalya.

 • Smještaj

  Ukupno 251 soba u glavnoj zgradi. Standard sobe (29m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ krevet na rasklapanje, kupatilo, maximalno 3+1 pax.), porodične sobe (32m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ krevet na sprat ili 2 odvojena kreveta, maksimalno 4pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralna klima, telefon, mini bar (bezalkoholna pića i voda prilikom dolaska, voda se dopunjava svakodnevno), sef (uz doplatu), laminat, satelitska TV sa muzičkim kanalima, balkon ili francuski balkon.

 • Usluga

  Ultra All Inclusive - usluga hrane i pića 24 sata - otvoreni švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, snack, kafa, večera, ponoćna supa i rani doručak. Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Snack bar na plaži od 10.00 – 18.00h uz bezalkoholna pića i pivo, A’la carte Ottimo restoran je uz prethodnu rezervaciju i jednom u toku boravka (djeci do 12 godina nije dopušten). Doatno se plaćaju: premium uvozna i uvozna pića, sve vrste flaširanih pića, posebna vina, kokteli, sladoledi, svježi voćni sokovi, A’la Carte Mediteran uz prethodnu rezervaciju i uz nadoplatu, room service.

 • Sadržaj

  Glavni restoran sa švedskim stolom, A’la Carte restorani: Ottimo i Mediteranski, Lobby, barovi na plaži i bazenu, praonica i hemijska čistionica, čuvanje djece, shopping zona, frizerski salon, rent a car se dodatno naplaćuju. WI-FI internet je besplatan. Renoviran 2021. godine.

 • Plaža

  Hotelska privatna plaža, 75m od hotela, šljunak i pjesak, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni, prolaz ispod ceste od hotela do plaže.

 • Sport i zabava

  Otvoreni i unutarnji bazeni za odrasle i djecu, tri tobogana, stolni tenis, odbojka na pijesku, košarka, teniski teren, tursko kupatilo, sauna su besplatni. Masaža, vodeni sportovi, SPA i beauty centar, bilijar, reflektori za teniski teren i opremu, igraonica su uz doplatu. Zabavni programi tokom dana i show programi u večernjim satima. Mini klub za djecu od 04 - 12 godina, dječje igralište, Mini Disco u večernjim satima.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije