Utopia World

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Utopia World
 • 51 slika
 • SPA & Wellness
 • Veliki vodeni park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Fitnes

UTOPIA WORLD HOTEL 5* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Kargicak. Nudi Ultra All inclusive uslugu. Hotelska plaža 350m od hotela, šljunak i pijesak, dva pristaništa. Položaj : Hotel je smješten u regiji Kargicak, 20km od centra Alanje, 155km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 567 u glavnoj zgradi i vilama (3 i 4 sprata). Standardne sobe u glavnoj zgradi (33m2, spavaća soba sa F

O Utopia World

UTOPIA WORLD HOTEL 5* - ALANYA- Hotel se nalazi u regiji Kargicak. Nudi Ultra All inclusive uslugu. Hotelska plaža 350m od hotela, šljunak i pijesak, dva pristaništa.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Kargicak, 20km od centra Alanje, 155km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 567 u glavnoj zgradi i vilama (3 i 4 sprata). Standardne sobe u glavnoj zgradi (33m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+2pax), Villa standardne sobe (36m2, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, jedno kupatilo, pločice, max.2+2pax), Terrace Suit (64m2 + 20m2 terasa, spavaća sa dijelom za sjedenje i Jakuzzi u sobi, jedno kupatilo, max.4pax), Junior suite (71m2 + 5m2 balkon, spavaća sa Francuskim krevetom, druga spavaća sa dva single kreveta, Jakuzzi u sobi odvojen staklom, jedno kupatilo, max.5+1pax), Corner suite (64m2 + 20m2 balkon, spavaća sa dijelom za sjedenje, Jakuzzi u sobi, jedno kupatilo, max.4+1pax), Penthouse Suite (50m2, duplex, dvije spavaće, dva kupatila, velika terasa 18m2, max.5+1pax) i 5 soba za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo kada/tuš, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda, sokovi i pivo se nadopunjuje svaki dan), kettle, set za čaj i kafu, sef, satelitsku LED TV i muzički kanali, laminat u glavnoj zgradi i pločice u vilama, Wi-Fi, balkon ili terasa.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i večernja užina, užina tokom dana, sladoled u određeno vrijeme, svježi sok od narandže za doručak, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna  i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10.00 do 17.00h. U cijenu nije uključeno – specijalna uvozna pića i vino, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed, svježi voćni sokovi (osim za doručak), nargila, room service.
 
Sadržaj
Mai restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – La Monte (Italijanska kuhinja), Tuam (Turska kuhinja) i Turkuaz (morska hrana), barovi oko hotelskog kompleksa, disko bar. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet cafe, trgovine, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža 350m od hotela, šljunak i pijesak, dva pristaništa, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Postoji lift od hotela do plaže (4min šetnje do lifta od glavnog ulaza ili postoji shuttle servis).
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, Aqua Park (8tobogana za odrasle i 4 za djecu), fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, Jakuzzi, teniski tereni sa opremom i rasvjetom, košarka, odbojka, mini fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, Kleopatra room u Turskom kupatilu, Wellness centar, masaža, časovi ronjenja, Adventure Park, game room. Zabavni program tokom dana, takmičenja, show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište, program tokom dana i uveče mini disko.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.utopiaworld.com.tr


Lokacije