Xperia Saray Beach Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Xperia Saray Beach Hotel
  • 31 slika

XPERIA SARAY BEACH HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pijesak, smješten na poznatoj Kleopatra plaži, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 70. Standardne sobe (20-25m2, spavaća, kupatilo,

O Xperia Saray Beach Hotel

XPERIA SARAY BEACH HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pijesak, smješten na poznatoj Kleopatra plaži, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 70. Standardne sobe (20-25m2, spavaća, kupatilo, max.3pax), Suit sobe (30m2, velika spavaća sa Francuskim krevetom + sofa za dvije osobe, Francuski balkon, max.4pax) i jedna soba za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (sokovi i voda svaki dan), kettle, set za čaj i kafu, sef (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon.
 
Usluga
All Incluisve – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni čaj i kafa, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, sva lokalna pića i sokovi na plaži. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, sladoled u određeno vrijeme, svježi voćni sokovi, kokteli, A'la Carte restoran, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani sa fiksnim menijem sa različitim internacionalnim kuhinjama, bar u lobiju, pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, internet kutak, frizer, rent a car. Wi-Fi u sobama i određenim dijelovima hotela se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pijesak, smještena na poznatoj Kleopatra plaži, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni sa dijelom za djecu, tobogan, Tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, sauna.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.xperia.com.tr


Lokacije