Bilem Hotel Beach & Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Antalya - Centar
  • Bilem Hotel Beach & Spa
  • 27 slika

BILEM HIGH CLASS 4* - ANTALIJA - Hotel se nalazi u Antaliji, 3km od centra, 9km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu punog pansiona na bazi švedskog stola. Smješten je na stijenama iznad mora, a do plaže se dolazi stepenicama. Položaj : Hotel Bilem High Class 4* udaljen je 3 km od centra Antalije i 9 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže sa 97 smještajnih jedinica. Standard sobe (19

O Bilem Hotel Beach & Spa

BILEM HIGH CLASS 4* - ANTALIJA - Hotel se nalazi u Antaliji, 3km od centra, 9km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu punog pansiona na bazi švedskog stola. Smješten je na stijenama iznad mora, a do plaže se dolazi stepenicama.
 
Položaj
Hotel Bilem High Class 4* udaljen je 3 km od centra Antalije i 9 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 97 smještajnih jedinica. Standard sobe (19-26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef, Wi-Fi, SAT TV i muzičke kanale. 
 
Usluga
Pun pansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje za doručak, ručak i večeru, čaj, kafa, voda tokom doručka. Pun pansion ne uključuje: Pića tokom ručka i večere, ostalu hranu i pića između obroka, sobnu uslugu, mini bar.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, snek bar pored bazena i bar na plaži. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Bilem High Class 4*: prodavnice, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, usluge ljekara, telefon, fax, rent-a-car, sobna usluga. Wi-Fi je besplatan u sobama i javnim prostorijama.
 
Plaža: 
Hotel Bilem High Class 4* se nalazi na stijenama iznad mora, do plaže se dolazi stepenicama. Platforma sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen sa dijelom za djecu, fitnes, sauna, tursko kupatilo. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Bilem High Class 4*: masaža, SPA i salon ljepote.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.bilemotel.com


Lokacije