Belconti Resort

  • Belconti Resort
  • 28 slika

BELCONTI RESORT HOTEL - 5* - BELEK Hotel se nalazi u Beleku, od aerodroma u Antaliji udaljen je 30 km. Hotel je renoviran 2023.godine. Položaj Hotel se nalazi u Beleku, od aerodroma u Antaliji udaljen je 30 km. Smještaj Hotel ima ukupno 596 soba u glavnoj zgradi. Dio kompleksa je 10 Club zgrada i odvojene Villa sobe. Standardna soba (30-35m2, spavaća soba s francuskim i single krevetom, kupatilo,

O Belconti Resort

BELCONTI RESORT HOTEL - 5* - BELEK Hotel se nalazi u Beleku, od aerodroma u Antaliji udaljen je 30 km. Hotel je renoviran 2023.godine.

  • Položaj

    Hotel se nalazi u Beleku, od aerodroma u Antaliji udaljen je 30 km.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 596 soba u glavnoj zgradi. Dio kompleksa je 10 Club zgrada i odvojene Villa sobe. Standardna soba (30-35m2, spavaća soba s francuskim i single krevetom, kupatilo, max. 2+2pax.). Club soba (30m2, nalazi se u dvorištu u dvospratnim i trospratnim zgradama, spavaća soba s francuskim i single krevetom, kupatilo, mermerni pod, max. 2+1pax.). Porodična soba s dvije spavaće (50m2, dvije spavaće sobe s vratima između, kupatilo, max. 2+2). Deluxe soba (40-45m2, spavaća soba, kupatilo, uređaj za čaj i kafu, max. 2+1). Deluxe soba za medeni mjesec (45m2, spavaća soba s okruglim krevetom, jacuzzi, kupatilo, max. 2, neke sobe su s francuskim krevetom). King suite soba (85m2, dvije spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila, uređaj za kafu i čaj, jacuzzi, max. 3+2pax.). Deluxe villa apart type A (84m2, dvije spavaće sobe s vratima između, dnevna soba s američkom kuhinjom, dva kupatila, jacuzzi na balkonu i u jednom kupatilu, max. 4+1). Deluxe Villa apart type B (65m2, spavaća soba, dnevna soba, vrata između, američka kuhinja, kupatilo, max. 3+1, jacuzzi na balkonu). Sve sobe imaju: privatno kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, klima-uređaj, telefon, tepih na podu glavne zgrade, keramički pod u club sobama, minibar (voda, osvježavajuća pića i pivo mijenjaju se svakodnevno), sef, satelitski TV program, balkon, internet.

  • Usluga

    Ultra All Inclusive – otvoren servis za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, sladoled i kolačići popodne, večernja i ponoćna supa, rani doručak, dječiji obrok, sva lokalna i neka uvezena alkoholna i bezalkoholna pića (11:00 – 02:00), sladoled u određenim satima. Uz doplatu: A la carte restorani uz rezervaciju unaprijed, skupocjena uvezena pića, svježi voćni sokovi, šampanjac, flaširana pića, sva alkoholna pića nakon 02:00 h, energetska i pića u limenci, usluga u sobi.

  • Sadržaj

    Glavni otvoreni i zatvoreni restoran za uslugu, A la carte restorani (turska kuhinja, talijanska kuhinja (djeci ispod 7 godina nije dozvoljeno), morski plodovi), barovi u kompleksu, snack bar i restoran na bazenu, wifi internet. Uz doplatu: doktor, čuvanje djece, pranje veša, frizer, telefon, fax, internet, shopping centar, iznajmljivanje auta, internet cafe, kompjuterske igrice.

  • Plaža

    Privatna hotelska plaža pješčana, besplatne ležaljke, peškiri i suncobrani. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unaprijed i doplatu.

  • Sport i zabava

    Unutrašnji i vanjski bazeni za djecu i odrasle, vodopadi, fitness centar, hamam, sauna, stoni tenis, košarka, odbojka, minigolf, odbojka na plaži, gimnastika, teniski teren, dnevni i večernji program, takmičenja, miniclub za djecu od 4 do 11 godina, i za tinejdžere od 12 do 16. Dodatno se nadoplaćuje: Wellness centar, masaža, vodeni sportovi, rasvjeta na teniskom terenu, oprema i časovi, bilijar, kuglanje i kompjuterske igrice.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standradna ležaja !

  • Web stranica hotela

Lokacije