Ambassador Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Ambassador Hotel
 • 52 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Šljunkovita plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Fitnes

AMBASSADOR PLAZA HOTEL 4* - KEMER - Hotel je smješten u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 50m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 203 raspoređene u 5 zgrada. Standardne sobe (25m2, spavaća, kupatilo, max.2+1p

O Ambassador Hotel

AMBASSADOR PLAZA HOTEL 4* - KEMER - Hotel je smješten u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 50m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 203 raspoređene u 5 zgrada. Standardne sobe (25m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (30m2, spavaća i dnevna soba sa jednom ili dvije sofe, kupatilo, max.2+2pax), jedna soba za invalide. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (samo voda po dolasku), sef (naplaćuje se), keramički pod, satelitska LCD TV i muzički kanali, balkon ili terasa.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kada, večera, lokalna alkoholna pića i sokovi do 23.00h, bar na plaži od 10.00 do 18.00h koji služi čaj i vodu, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i samo jednom u toku boravka. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, sva hrana i piće u snack baru, bar pored bazena nakon 23.00h, vitaminski bar, sva alkoholna i bezalkoholna pića nakon 23.00h, sva pića u A`la Carte restoranu.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restoran, bar u lobiju, pored bazena i na plaži, snack bar. Posebno se naplaćuje – doktor, medicinska sestra, vešeraj, babysitting, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet cafe, rent a car. Wi-Fi u lobiju je besplatan (do 300MB po osobi).
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena 50m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Madraci na plaži se posebno plaćaju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogan, fitnes centar, sauna, Tursko kupatilo, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi na plaži, masaža, SPA & Wellness centar, bilijar.
Soft zabavni program tokom dana, uveče show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.ambassadorhotels.com


Lokacije