Elamir Beach Bungalow Hotel

  • Elamir Beach Bungalow Hotel
  • 36 slika

ELAMIR BEACH BUNGALOW APART - KEMER - Hotel se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje plažu koja je udaljena 150m od hotela. Položaj : Hotel se nalazi u centru Kemera, dok je udaljenost od aerodoroma 55km. Smještaj : Pored hotela Elamir Resort  nalazi se ukupno 9 bungalova. Sve sobe su 17-20m2, direktno na plaži, jedna spavaća soba, jedno kupatilo,

O Elamir Beach Bungalow Hotel

ELAMIR BEACH BUNGALOW APART - KEMER - Hotel se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje plažu koja je udaljena 150m od hotela.
 
Položaj
Hotel se nalazi u centru Kemera, dok je udaljenost od aerodoroma 55km.
 
Smještaj
Pored hotela Elamir Resort  nalazi se ukupno 9 bungalova. Sve sobe su 17-20m2, direktno na plaži, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2+1pax. U svakoj sobi se nalazi: kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, klima, telefon, mini bar ( uz nadoplatu), sef (uz nadoplatu), TV, muzički program, drveni pod.
 
Usluga
All Inclusive – Hotel je na bazi švedskog stola: doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj, kafa, večera. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića  10:00- 23:00h ( votka, pivo, rakija, džin…). Beach bar je na usluzi u vremenu 11:00-19:00h, sa vodom, čajem i koncentrovanim voćnim sokom. Usluge koje nisu uključene u All Inclusive dodatno se naplaćuju: uvozna pića, svježi voćni sokovi, sladoled, turska kafa, flaširana pića, specijalna vina, sva hrana i pića na plaži ( osim vode, čaja i koncentrovanog voćnog soka).
 
Sadržaj:
Glavni restoran na bazi švedskog stola, barovi u lobiju u blizini bazena. Dodatno se naplaćuje: doktor, vešeraj, telefon, faks, internet, prodavnice, rent – a car. WI-fi internet se dodatno naplaćuje.
 
Plaža:
Privatna hotelska plaža, udaljen 150m od hotela. Šljunak. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu se dodatno naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tursko kupatilo, sauna, fitness sala i stolni tenis su na usluzi gostima hotela besplatno. Vodeni sportovi i masaža se dodatno naplaćuju.  Zabavni programi tokom dana, show programi navečer. Mini klub za djecu i igralište.
Napomena: Gosti ovog hotela koriste sve sadržaje Elamir Resort Hotela.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.elemirresorthotel.com


Lokacije