Fun & Sun Club Saphire

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • 	Fun & Sun Club Saphire
 • 34 slika
 • Na plaži
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • SPA & Wellness
 • Šljunkovita plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Fitnes

FUN & SUN CLUB SAPHIR 5* - KEMER - Hotel je smješten u refgiji Tekirova, 17km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u refgiji Tekirova, 17km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 247 u glavnoj zgradi i 65 soba u anex zg

O Fun & Sun Club Saphire

FUN & SUN CLUB SAPHIR 5* - KEMER - Hotel je smješten u refgiji Tekirova, 17km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u refgiji Tekirova, 17km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 247 u glavnoj zgradi i 65 soba u anex zgradi. Standardne sobe (23m2, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, jedno kupatilo, max.2+2pax), Porodične sobe (33m2, spavaća, dnevna soba odvojene vratima, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (sokovi po dolasku), sef, keramički pod ili tepih,satelitsku TV i muzičke kanale. Obje vrste soba mogu biti u glavnoj ili anex zgradi.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasn užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, bar na plaži od 10.00 do 16.00h koji služi sokove i pivu. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, Turska kafa, energy pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, slastičarna, A'la Carte restorani – Turski i Riblji, barovi oko hotelskog kompleksa, disko. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar. Wi-Fi se naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tri tobogana, fitnes centar, sauna, Tursko kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – rasvjeta za teniske terene, sportovi na vodi, SPA & Wellness centar, bilijar.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži za odrasle i djecu, show program uveče. Mini klub za djecu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.larissahotels.comLokacije