Kimeros Park Holiday Village

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Kimeros Park Holiday Village
 • 66 slika
 • Naša preporuka
 • Okružen zelenilom
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE 5* - HV1 - KEMER - Hotel je smješten u regiji Goynuk, 6km od centra Kemera, 46km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak. Položaj : Hotel je smješten u regiji Goynuk, 6km od centra Kemera, 46km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 442 smještenih u zgrade od tri sprata i dvospratne bungalov

O Kimeros Park Holiday Village

KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE 5* - HV1 - KEMER - Hotel je smješten u regiji Goynuk, 6km od centra Kemera, 46km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Goynuk, 6km od centra Kemera, 46km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 442 smještenih u zgrade od tri sprata i dvospratne bungalove. Garden sobe (26m2, smještene u bungalovima, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, kupatilo, max.2+1pax), Garden Suit sobe (31m2, smještene u bungalovima, dnevna soba sa dvije sofe, spavaća sa Francuskim krevetom, sobe su podijeljene vratima, jedno kupatilo, max.4pax), Kimeros standradne sobe (26m2, smještene u zgradama, spavaća sa twin krevetima + krevet na razvlačenje, jedno kupatilo, max.2+1pax), Kimeros porodične sobe (33m2, smještene u zgradama, dvije spavaće, jedna sa Francuskim krevetom, druga sa twin krevetima, sobe su podijeljene vratima, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svaki dan), kettle, set za čaj i kafu, sef, keramički pod, LED TV sa satelitskim programima i muzički kanali.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – piće dobrodošlice, 24h hrana i piće u različitim dijelovima hotela, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večera, popodnevna užina, čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vrijeme, svježi voćni sokovi uz doručak. U cijenu nije uključeno – specijalna uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, energy pića, room service, nargila, A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed koja se plaća.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restoran – Riblja kuhinja, snack bar na plaži, vitamin i bar u lobiju, disko. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, šoping dio, telefon, fax, PC igrice i internet cafe, frizer. Wi-Fi (low speed) se ne naplaćuje u sobama i određenim dijelovima hotela.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži se naplaćuju sa rezervacijom unaprijed.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes room, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, Thalasso & SPA centar, časovi ronjenja.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, show program uveče, beach party. Mini klub za djecu od 4 do 11 godina sa dnevnim i večernjim programom, dječije igralište, mini disko uveče, mali Fun Fair.
Renoviran: general 2016 / 2020 glavni restoran
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kimeroshotels.com.tr


Lokacije