Kimeros Park Holiday Village

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Kimeros Park Holiday Village
 • 66 slika
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • Aqua Park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Okružen zelenilom

Položaj : Hotel je smješten u regiji Goynuk, 6km od centra Kemera, 46km od aerodroma Antalija. "Times New Roman";mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin; color:#333333;mso-ansi-language:BS-LATN-BA;mso-fareast-language:BS-LATN-BA; mso-bidi-language:AR-SA"> Smještaj : Ukupan broj soba – 442 smještene u zgrade od tri sprata i bungalove. Garden sobe (26m2, smještene u bungalov

O Kimeros Park Holiday Village

Položaj:

Hotel je smješten u regiji Goynuk, 6km od centra Kemera, 46km od aerodroma Antalija.

Smještaj:

Ukupan broj soba – 442 smještene u zgrade od tri sprata i bungalove. Garden sobe (26m2, smještene u bungalovima, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, kupatilo, max.2+1pax), Garden Suit sobe (31m2, smještene u bungalovima, dnevna soba sa dva sofa kreveta, spavaća sa Francuskim krevetom sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax), Kimeros standardne sobe (26m2, smještene u zgradama od tri sprata, spavaća sa twin krevetima + krevet na razvlačenje, jedno kupatilo, max.2+1pax), Kimeros Porodične sobe (33m2, smještene u zgradama od tri sprata, dvije spavaće, jedna sa Francuskim krevetom, druga sa twin krevetima, sobe su povezane vratima, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda i sokovi se nadopunjuju svaki dan), kettle, set za čaj i kafu, sef, keramički pod, LED TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima.

Usluga:

Ultra All Inclusive – piće dobrodošlice, 24h hrana i piće u različitim dijelovima hotela, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna užina, čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vrijeme, svježi voćni sok za doručak. U cijenu nije uključeno – specijalna uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, energy pića, room service, nargila, A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje.

Sadržaj:

Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restoran – Riblji, snack bar na plaži, vitamin i lobi bar, disko klub. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, trgovine, telefon, fax, PC igrice i internet cafe, frizer. Wi-Fi (low speed) se ne naplaćuje u sobama i određenim dijelovima hotela.

Plaža:

Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unaprijed se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes room, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, SPA centar, rasvjeta i oprema za teniske terene, časovi ronjenja.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, show program uveče, beach party. Mini klub za djecu od 4 do 11 godina, dnevni i večernji program, dječije igralište, mini disko uveče, mali Fun Fair.
Renoviran: general 2016 / glavni restoran 2020

Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom COVID – 19 hotel zadržava pravo da napravi određene izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.


www.kimeroshotels.com.tr

Lokacije