Larissa Art Beach Hotel

  • Larissa Art Beach Hotel
  • 31 slika

PERRE ART HOTEL RESORT & SPA - 5* - GÖYNÜK KEMER Položaj Hotel se nalazi u regiji Goynuk, 6 km od centra Kemera i 46 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj Ukupan broj soba je 391 u glavnoj zgradi i u 14 vrtnih blokova. Standard sobe (23m2, nalazi se u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2+1 pax neke sobe su bez balkona), velike sobe (29m2, glavna zgrada, jedna veća soba, jedno k

O Larissa Art Beach Hotel

PERRE ART HOTEL RESORT & SPA - 5* - GÖYNÜK KEMER

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Goynuk, 6 km od centra Kemera i 46 km od aerodroma u Antaliji.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba je 391 u glavnoj zgradi i u 14 vrtnih blokova. Standard sobe (23m2, nalazi se u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2+1 pax neke sobe su bez balkona), velike sobe (29m2, glavna zgrada, jedna veća soba, jedno kupatilo, max 2+2 osobe, neke sobe bez balkona), vrtne sobe (18m2 prizemlje, 23m2, prvi sprat, nalazi se u vrtnim blokovima, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2+1 pax), Suit room (38m2, glavna zgrada, dvije spavaće sobe, jedna dnevna soba, jedna kupatilo, max. 4pax). Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, fenom za kosu, centralna klima uređaj koji radi u skladu s vremenskim uslovima, telefon sa direktnim biranjem, mini bar (voda se puni svaki dan), sef (uz doplatu), laminat u glavnoj zgradi i keramika u baštenskim sobama, LED TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima.

  • Usluga

    Ultra all inclusive - otvoreni bife za doručak, kasni doručak, ručak i večera, popodnevne užine, čaj, kafa, kolačići, ponoćne užine. Lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 24.00h, sladoled u određenim satima, snack restoran i bar na plaži od 10.00 - 16.00h, A'la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravku. Nije uključeno: sva ostala uvozna pića, vrhunska pića, specijalna vina, flaširana pića, svježi voćni sokovi, energetska pića, room service, nargila, sva pića osim čaja, kafe i vode se naplaćuju nakon 24 sata.

  • Sadržaj

    Glavni restoran sa otvorenim švedskmi stolom, A'la Carte restorani - turska kuhinja, užina na plaži, bazen i lobi bar, disko klub. Doktorske usluge, čuvanje djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, šoping prostor, telefon, faks, kompjuterske igrice i internet kafe, frizer se dodatno naplaćuju. WI-FI internet veza (mala brzina) u lobiju je besplatna.

  • Plaža

    Hotel ima privatnu šljunkovit-pjeskovitu plažu, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu besplatno. Privatni paviljoni su uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

  • Sport i zabava

    Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogan, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna kupelj, teniski teren, stoni tenis, mali fudbal, odbojka na pijesku. Uz doplatu: vodeni sportovi, masaža i Beauty centar, reflektor za teniski teren, časovi tenisa, bilijar i igraonica. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, šou programi uveče . Mini klub za djecu od 04 - 11 godina, igralište i mini disko u večernjim satima.

  • Napomena

    Renovirano:2020 / 21 U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA

  • Web stranica hotela

Lokacije