Aska Lara River Suites

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Lara
 • Aska Lara River Suites
 • 36 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

ASKA RIVER SUITES - BOUTIQUE - LARA - Hotel se nalazi u regiji Lara. Nudi Ultra All inclusive uslugu. Hotelska pjeskovito-šljunkovita  plaža je udaljena 500 m ( prelaz preko ceste). Položaj : Hotel se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 12 km od centra grada.Ovaj dio hotela Aska Lara se nalazi na 150m od ulaza u Aska Lara Resort & Spa  i 650 m od plaže. Smještaj : Hote

O Aska Lara River Suites

ASKA RIVER SUITES - BOUTIQUE - LARA - Hotel se nalazi u regiji Lara. Nudi Ultra All inclusive uslugu. Hotelska pjeskovito-šljunkovita  plaža je udaljena 500 m ( prelaz preko ceste).
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma u Antaliji i 12 km od centra grada.Ovaj dio hotela Aska Lara se nalazi na 150m od ulaza u Aska Lara Resort & Spa  i 650 m od plaže.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 106 soba raspoređenih u dva bloka.  Standard sobe (29m2, spavaća soba, dnevni boravak sa mini kuhinjom sa vratima između, kupatilo, sobe su sa francuskim balkonom, max. 2+1 pax), Porodične sobe (32m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen,split  klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju dnevno), kuhalo sa setom za čaj i kafu, sef, laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, francuski balkon,  Wi Fi internet konekcija je besplatna, francuski balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive na bazi samoposluživanja-švedski sto  za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana i kasno uveče, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu popodne, dječiji buffe u glavnom restoranu. Koncept ne uključuje: specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna i uvozna vina, svježe cijeđene voćne sokove,  room service, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed dodatno se plaćaju.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani: Mozaik  (Turska kuhinja), La Perla ( Talijanska kuhinja), Missina ( Riblji restoran) i Mandarin - kuhinja Dalekog istoka, barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Posebno se plaća : Doktor, čuvanja djece, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, rent a car. Wi Fi u hotelskim prostorijama i sobama je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovito-šljunkovita  plaža je udaljena 500 m ( prelaz preko ceste). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan Shuttl prevoz od hotela  (svakih 30 minuta od 08.30-24.00 sati) je besplatan.  Paviljoni na plaži  uz predhodnu rezervaciju dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Wet & Wild tematski park - otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, Aqua park sa 9 tobogana, teniski tereni, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, košarka, odbojka na pjesku, gimnastika, pikado, stoni tenis, fitness centar. Uz doplatu: sportovi na vodi, bilijar,oprema za tenis i časovi, kuglanje, sve masaže i tretmani u SPA centru i Avanturistički park.
Zabavni programi sa laganom animacijom tokom dana i uveče. Mini klub za djecu od 3 do 12 godina, i Texas Town za tinejdžere od 12 do 16 godina.
Napomena: Gosti Aska River Suits-a mogu koristiti sve sadržaje Aska Lara Resort & Spa hotela i Wet & Wild tematski park
.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.askahotels.com


Lokacije