Aska Lara River Suites

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Lara
  • Aska Lara River Suites
  • 11 slika

ASKA RIVER SUITS - BOUTIQUE LARA – ANTALYA Položaj Hotel se nalazi u regiji Lara 12km od aerodroma Antalija i 12km od centra grada. Ovaj dio hotela Aska Lara udaljen je 150m od ulaza u Aska Lara Resort & Spa i 650m od plaže. Smještaj Ukupan broj soba 106 u dvije zgrade. Standardne sobe (29m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba sa čajnom kuhinjom sa vratima između, jedno kupatilo, sobe su sa fra

O Aska Lara River Suites

ASKA RIVER SUITS - BOUTIQUE LARA – ANTALYA

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Lara 12km od aerodroma Antalija i 12km od centra grada. Ovaj dio hotela Aska Lara udaljen je 150m od ulaza u Aska Lara Resort & Spa i 650m od plaže.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba 106 u dvije zgrade. Standardne sobe (29m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba sa čajnom kuhinjom sa vratima između, jedno kupatilo, sobe su sa francuskim balkonom, max.2+1 pax), Porodične sobe (32m2, dvije spavaće sobe sa vratima između i kupatilom, max. 4pax). Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, split klima sistem, telefon sa direktnim biranjem, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo se puni svaki dan), kuhalo, set za kafu i čaj, sef , laminat, SAT TV i muzički kanali, WI-FI internet konekcija, francuski balkon.

  • Usluga

    Ultra all inclusive – doručak na bazi švedskog stola, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 23:30 h, usluga sladoleda u popodnevnim časovima u određenim časovima, dječiji bife u glavnom restoranu. Nije uključeno: specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, svježi voćni sokovi i room service, A'la Carte restorani su uz prethodnu rezervaciju i uz doplatu.

  • Sadržaj

    Glavni restoran i A'la Carte restorani nalaze se u hotelu Aska Lara. Doktor, usluga čuvanja djece, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice, tržni centar, rent a car se dodatno naplaćuju. WI – FI internet veza u hotelskom dijelu i u sobama je besplatna.

  • Plaža

    Hotelska plaža, pješčano-šljunkovita, 650m od hotela (preko ceste), sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu besplatno. Shuttle bus (svakih 30 minuta od 08:30 – 24:00h) od hotela je besplatna. Paviljoni na plaži su uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

  • Sport i zabava

    Wet & Wild Theme park - Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, Aqua park sa devet tobogana, teniski tereni, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, košarka, gimnastika za odbojku na pijesku, pikado, stoni tenis, fitness centar. Uz doplatu su: sportovi na vodi, bilijar, sprave za tenis i časove, kuglanje, sve masaže i tretmani u SPA centru, Avanturistički park. Zabavni programi sa animacijom tokom dana i uveče. Mini klub za djecu od 03-12 godina i Texas Town za mlađe grupe (12-16 godina).

  • Napomena

    Gosti ASKA RIVER SUITS-a mogu koristiti sve sadržaje Aska Lara Resort & Spa i Wet & Wild Team park prema konceptu smještaja. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije