Saturn Palace Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Lara
 • Saturn Palace Resort
 • 39 slika
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

SATURN PALACE RESORT HOTEL 5* - LARA - Hotel se nalazi u Lari, 15km udaljen od aerodroma Antalija i 17km od centra. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima . Položaj : Hotel se nalazi u Lari, 15km udaljen od aerodroma Antalija i 17km od centra. Smještaj : 336 soba. Standardne sobe (28m2,spavaća soba, kupatilo, max

O Saturn Palace Resort

SATURN PALACE RESORT HOTEL 5* - LARA - Hotel se nalazi u Lari, 15km udaljen od aerodroma Antalija i 17km od centra. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Lari, 15km udaljen od aerodroma Antalija i 17km od centra.
 
Smještaj
336 soba. Standardne sobe (28m2,spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax), Porodične sobe( 38m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima između, jedno kupatilo, max.4pax), Porodične Duplex sobe ( 40m2, u prizemlju 2 odvojena kreveta, na spratu francuski krevet, dva kupatila, max.4pax), Jacuzzi sobe 8 38m2, spavaća soba sa Jacuzzi-jem, jedno kupatilo, max.2pax+1chd), Terrace Juacuzzi delux ( 40m2, spavaća soba, kupatilo, velika terasa sa Jacuzzi-jem, max.2+2pax) i 2 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.  Sve sobe imaju balkon, privatno kupatilo sa kadom/tuš, fen, centralnu klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar ( voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjuju se dnevno), satelitsku TV i muzičke kanale.
 
Usluga
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina,večera, kasna užina i rani doručak, čaj, kafa, kolaći i sladoled tokom određenih sati, sva lokalna i standardna uvozna alokoholna i bezalkoholna pića između 10.00-24.00h ( besplatna), A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jendom u toku boravka. Koncept ne uključuje:luksuzna uvozna pića, svježe voćne sokove, flaširana pića, pića u Disko klubu i room service..
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola, A la Carte restorani:talijanski, turski i Riblji restoran, lobby bar, Vitamin bar, bar na plaži i kraj bazena, noćni klub. Doktor, vešeraj i hemijsko čiščenje, čuvanje djece, internet caffe, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centra se dodatno plačaju. WIFI internet konekcija u javnim prostorima hotela je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, dječiji bazen, tobogani, fitness centra, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, košarka , odbojka na pijesku i stoni tenis su besplatni. Doplaćuju se svi sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene, oprema i časovi tenisa, Beauty centar, masaže i Game room. Zabavni program tokom dana i večeri sa profesionalnim grupama, program se mjenja svake dvije sedmice. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa dnevnim i večernjim programom.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.saturnpalace.com.tr


Lokacije