Alba Royal Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Alba Royal Hotel
 • 31 slika
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ALBA ROYAL HOTEL 5* (16+) - SIDE - Hotel je smješten u regiji Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani besplatni, a peškiri za plažu uz deposit. Položaj : Hotel je smješten u regiji Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Smještaj : Hotel raspolaž

O Alba Royal Hotel

ALBA ROYAL HOTEL 5* (16+) - SIDE- Hotel je smješten u regiji Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani besplatni, a peškiri za plažu uz deposit.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 224 sobe u  3 glavne zgrade. Standardne sobe  uključujući i 4 sobe za osobe sa invaliditetom (26m², spavaća soba, kupatilo, max.3pax), Superior sobe (32m², veća soba, kupatilo, velika terasa, max.3pax), Senior suite (41m², dvije spavaće sobe povezane vratima između, kupatilo, max.4pax). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo sa kadom, tušem i fenom, centralnu klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika, telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef, laminat pod, WIFi internet (dodatno se naplaćuje ), LCD satelitsku TV i muzičke kanale.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, raznovrsne kasne užine, prirodni sok od narandže za doručak, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vrijeme, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koji se mogu korstiti jednom za vrijeme boravka. Koncept ne uključuje: Premium i luxury uvozna alkoholna pića, internacionalna i posebna vina, room service, svježe cijeđene sokove (osim za doručak), energetska pića i  flaširana pića.
 
Sadržaj
Glavni restoran Alatau na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani : Efendy (turska kuhinja), Amadeus (morski specijaliteti), Cuban (kubanska kuhinja), barovi u čitavom hotelskom kompleksu, slastičarna, Disco klub. Doktor, vešeraj, hemijsko čišćenje, frizer, shopping centar, telefon, fax, rent a car – se dodatno naplaćuju. WIFI internet konekcija  je besplatna u lobiju, Nikita Lounge baru i pool baru.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani besplatni, a peškiri za plažu uz deposit. Wi-Fi internet na plaži se dodatno naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, tereni za tenis, odbojku, odbojku na pijesku, mini golf, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parna soba su besplatni. Masaže, SPA centar i salon ljepote, sve vrste sportova na vodi, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, bilijar i  Game room se dodatno naplaćuju.
Zabavni programi uz tim animatora u toku dana i poseban show program u večernjim satima, kino, ponekad muzika uživo, party na plaži.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.albahotels.com.tr


Lokacije