Alexia Resort Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Alexia Resort  Spa
  • 53 slika

ALEXIA RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kumkoyu, 5km  udaljenom od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 150m udaljena od hotela sa besplanim ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u Kumkoyu, 5km  udaljenom od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel reaspolaže sa 213 soba. Comfort standardne s

O Alexia Resort Spa

ALEXIA RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kumkoyu, 5km  udaljenom od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 150m udaljena od hotela sa besplanim ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Kumkoyu, 5km  udaljenom od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel reaspolaže sa 213 soba. Comfort standardne sobe ( 31m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom + sofa krevet, kupatilo, max.2+1pax ), Terrace delux pogled more ( 33m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom + sofa krevet, dio za sjedenje, kupatilo, max.2pax ). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, ogrtač, centralna klia uređaj  koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se svakodnevno ) kuhalo, set za kafu i čaj, sef, satelitska TV i muzički kanali, WIFI internet konekcija, laminat pod i balkon. 
 
Usluga
Ultra all incl – piće dobrodošlice, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnji i poslijepodnevni snack, večera, kasni noćni snack, dijetalni i vegetarijanski buffet, sva lokalna  i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled tokom određenih sati,  A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom tokom boravka. Bar na plaži od 10.00 - 17.00h,      ( ali poslužuje se iz hotela, jer je taj dio plaže arheološko nalazište i  nije dozvoljeno graditi bar ), Disko bar do 03.00h. Koncept ne uključuje:  Uvozna pića koja nisu na menu listi, specijalna vina, room service, sve vrste flaširanih i pića u limenkama, svježe cjeđeni sokovi. 
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servisa švedski sto, Lobby bar, bar pokraj bazena, A la Carte restorani – Talijanski i kuhinja  Dalekog Istoka. Usluge doktora, vešeraj, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, rent-a – car se dodatno naplaćuju. WIFI internet konekcija u hotelu i na plaži je besplatna. 
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 150m od hotela, pjeskovita sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu,  finess centar, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, obojka na pijesku, stoni tenis. Uz nadoplatu su svi sportovi na vodi, masaže, usluga Spa & Welnees centra. Zabavni animacijski program tokom dana i večernji  show programi. Mini disko za djecu od 4 - 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.alexiaresort.com


Lokacije