Alexia Resort Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Alexia Resort  Spa
  • 53 slika

ALEXIA RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kumkoyu, 5km  udaljenom od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 150m udaljena od hotela sa besplanim ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u Kumkoyu, 5km  udaljenom od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : 217 soba.Comfort standard sobe (31m2, jedna spavać

O Alexia Resort Spa

ALEXIA RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kumkoyu, 5km  udaljenom od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 150m udaljena od hotela sa besplanim ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Kumkoyu, 5km  udaljenom od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
217 soba.Comfort standard sobe (31m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom+sofa, jedno kupatilo, max.2+1pax),Comfort economy sobe ( 31m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2pax), Terrace delux pogled more ( 33m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, prostor za sjedenje, jedno kupatilo, max.2pax). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, ogrtač za kupanje, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenkih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar( voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, satelitska TV i muzički kanali, WIFI internet konekcija, laminat pod i balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive-piće dobrodošlice, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnju i popodnevnu užinu, večera i kasna noćna užina, dijetalni i vegetarijanski buffet, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h. Sladoled tokom određenih sati, A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom tokom boravka, snack bar na plaži od 10.00-17.00h, Disko bar do 03.00h. Koncept ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi , specijalna vina, room service, sve vrste flaširanih i pića u limenkama, svježe cjeđene sokove.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, Lobby bar, bar na plaži, A la Carte restorani: talijanski i kuhinja Dalekog istoka. Doktor, vešeraj, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar i rent-a-car se dodatno naplaćuju. WIFI internet konekcija u Lobby dijelu je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 150m udaljena od hotela sa besplanim ležaljkama i suncobranima.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, odbojka na pijesku i stoni tenis. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, masaže, Spa&Wellness centar. Zabavni program tokom dana i večernji show program. Mini klub za djecu od 4-12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.alexiaresort.com

 


Lokacije