Ali Bey Resort Sorgun

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Ali Bey Resort Sorgun
 • 56 slika
 • Okružen zelenilom
 • Luksuzan
 • Za djecu
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • SPA & Wellness
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Aqua Park
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Fitnes

ALI BEY RESORT SORGUN 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Sorgun. Udaljen je cca. 2 km od Sidea i cca. 50 km od aerodroma u Antaliji. Nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu sa besplatnim peškirima, sauncobranima i ležaljkama. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Sorgun. Udaljen je cca. 2 km od Sidea i cca. 50 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel ima ukupno 429 sm

O Ali Bey Resort Sorgun

ALI BEY RESORT SORGUN 5*- SIDE - Hotel se nalazi u regiji Sorgun. Udaljen je cca. 2 km od Sidea i cca. 50 km od aerodroma u Antaliji. Nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu sa besplatnim peškirima, sauncobranima i ležaljkama.
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Sorgun. Udaljen je cca. 2 km od Sidea i cca. 50 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj:
Hotel ima ukupno 429 smještajnih jedinica u vilama (nalaze se u bašti sa mnogo različitog drveća i cvijeća). Stil vila podsjeća na vile duž Bosfora u Istanbulu. Deluxe sobe (30-36m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo max. 2+1pax ), Porodični suite ( 61m2, dvije odvojene spavaće sobe, u jednoj francuski krevet, druga sa 2 single kreveta, dva kupatila - jedno je sa Jacuzzi-jem, drugo sa tusem, max. 4pax). Porodični duplex suite  ( 62m2, spavaca soba u prizemlju 34m2 za roditelje sa francuskim krevetom, spavaca soba na spratu 28m2 za djecu sa 2 single kreveta, dva kupatila - jedno sa Jacuzzi-jem, drugo sa tusem. Soba za roditelje je sa vratima max.4pax), Deluxe suite ( 48m2, jedna spavaća soba i jedna dnevna soba povezane vratima, jedno kupatilo, francuski balkon,  max. 2pax).

Sve sobe imaju  kupatilo sa kadom i tušem , fen, ogrtač za kupanje i papuče, 24h centralna  klima uređaj, direktna telefonska linija, mini bar (voda, bezalkoholna pića, 35cl crvenog i 35cl bijelog vina, pivo, sušeno voće, čokolada dopunjavaju se svakodnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef satelitska TV i muzički kanali, mramorni pod, WIFI internet i balkon.

Usluga:
All inclusive - na bazi švedskog stola  za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine izmedju obroka, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića , sladoled  ( upakovan ili otvoreni po kuglama) cijeli dan, svježi voćni sokovi za doručak, mini bar u sobama, dječiji i dijetalni buffet.  Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, room service, specijalna vina i šampanjac,  A'la Cart restorani sa rezervacijom unaprijed i avansnom uplatom.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola, A'la cart restorani: Derya ( Riblji restoran), Anatolian Restoran  - Turski Restoran, Kaigan Teppanyaki Restoran, barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Posebno se plaća prema pravilima hotela usluge doktora, frizer, telefon, fax, pranja veša i hemijsko čiščenje, čuvanje djece, šoping centar, internet, rent a car.  WIFI internet konekcija besplatna je u cijelom hotelskom kompleksu i sobama.
 
Plaža:
Hotelska privatna pješčana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima -besplatno. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unaprijed, dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni  bazeni za odrasle i djecu, Aqua park sa više tobogana za odrasle i djecu  ( u bazenu se nalaze dva aqua lifta za osobe sa  invaliditetom), Tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku,mini golf, fudbal na plaži, stoni tenis, pikado i streljaštvo. Uz doplatu: Teniski tereni (53 profesionalnih), časovi tenisa i oprema za tenis, masaža i terapije, Wellness&Spa centar, Fitness First studio ( bez doplate za internacionalne članove)  , sportovi na vodi, Game room.

Zabavni program sa profesionalnim timom  tokom dana i  show program uvečer. Mima mini klub za djecu i tinejdžere razdvojeni po starosnim grupama sa sopstvenim bazenom  ( može se  zagrijavati), dječiji restoran, igralište, specijalni program tokom dana i večeri.

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.alibey.comLokacije