Bella Resort Hotels & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Bella Resort Hotels & Spa
 • 39 slika
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

BELLA RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Colakli, 12km od Side-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža pjeskovita. Ležaljke i suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Colakli, 12km od Side-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže sa ukupno 291 soba. Standardne sobe (24m²,

O Bella Resort Hotels & Spa

BELLA RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Colakli, 12km od Side-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža pjeskovita. Ležaljke i suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u oblasti Colakli, 12km od Side-a i 55km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 291 soba. Standardne sobe (24m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodična soba (42m², dvije spavaće sobe povezane vratima, kupatilo, max.4pax). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo sa tušem, fen, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, ostalim danima se dopunjuje samo voda), kuhalo, set za čaj i kafu, sef (dodatno se naplaćuje), laminat pod, satelitska TV i muzički kanali, balkon. WiFi internet konekcija  je besplatna.
 
Usluga:
Ultra all Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevi snack, večera, noćni snack, pića i obroci u baru na plaži od 10.00 do 18.00h, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, Lobby bar otvoren 24h., sladoled pored bazena u određeno vrijeme. A’la Carte restorani s rezervacijom unaprijed i jednom za vrijeme boravka. Koncept  ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, svježe cijeđene sokove, room service, sva flaširana pića.
 
Sadržaj:
Glavni restoran Safran na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani : Kebabistan ( Turska kuhinja), Santa Lucia (Talijanska kuhinja) i  Sambrero (Meksička kuhinja), barovi unutar cijelog hotelskom kompleksu. Doktor,  čuvanja djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, shopping centar, renta- a- car se dodatno naplaćuju. WIFI  internet konekcija  u Lobby-ju je besplatna.                                     
Plaža:
Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na pijesku, gimnastika, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju:sportovi na vodi, bilijar, masaže i salon ljepote. 

Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, show program u večernjim satima. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina.

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidesunhotels.com


Lokacije