İz Flower Side Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • İz Flower Side Beach Hotel
 • 47 slika
 • Aqua Park
 • Renoviran
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Fitnes
 • Na plaži

HOTEL IZ FLOWER SIDE BEACH 4* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 5 km od Side-a i 68 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 5 km od Side-a i 68 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel posjeduje ukupno 259 soba. Standardne sob

O İz Flower Side Beach Hotel

HOTEL IZ FLOWER SIDE BEACH 4* - SIDE -  Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 5 km od Side-a i 68 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 5 km od Side-a i 68 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel posjeduje ukupno 259 soba. Standardne sobe (17m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (35m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju vlastito kupatilo sa tušem, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika, telefon, mini bar (samo voda po dolasku), sef (dodatno se naplaćuje), satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 h do ponoći, A'la Carte restorani (Akdeniz i Mexico) sa rezervacijama unaprijed mogu se koristiti u jednom za vrijeme boravka, Beach Snack bar od 10.00 do 18.00h. Ne uključuje: Sva uvozna pića, sva flaširana pića, prirodne cijeđene sokove, specijalna vina, turska kafa, sladoled, room service, A'la carte restoran Steak House sa rezervacijom unaprijed se dodatno naplaćuje kao i sva pića nakon ponoći.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A'la carte restorani –Akdeniz, meksički i Steak House, lobby bar, bar na plaži i bazenu. Ljekarske usluge, usluga čuvanja djece, frizer, telefon, fax, Wi-Fi internet, računarske igre,vešeraj, hemijsko čišćenje, peglanje, shopping centar, rent a car – dodatno se naplaćuju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Dodatno se plaća zamjena peškira.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju: vodeni sportovi, Wellness centar i salon ljepote, masaže i bilijar. Zabavni programi s timom animatora tokom dana i show program u večernjim satima. Mini club za djecu od 4 do 12 godina, dječja igrališta.
Renoviran: 2019.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.izflowerhote.com


Lokacije