Kamelya Collection Fulya

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Kamelya Collection Fulya
 • 50 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

KAMELYA COLLECTION FULYA HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u Colakli regiji, 5 km od Side-a  i 55 km od aerdroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Položaj : Hotel je smješten u Colakli regiji, 5 km od Side-a  i 55 km od aerdroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba je 244 u sedam spratova glavn

O Kamelya Collection Fulya

KAMELYA COLLECTION FULYA HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u Colakli regiji, 5 km od Side-a  i 55 km od aerdroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
 
Položaj
Hotel je smješten u Colakli regiji, 5 km od Side-a  i 55 km od aerdroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba je 244 u sedam spratova glavne zgrade. Superior sobe pogled vrt (28 m² spavaća soba, kupatilo, max. 3pax), Superior sobe pogled more (28 m² spavaća soba, kupatilo max. 3pax). Sve sobe sadrže: privatno kupatilo sa kadom, tuš, ogrtać za lupanje i papuče, fen, centralnu klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, sef, mini bar (bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, tepih, WIFI internet konekcija, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, rani i kasni doručak, ručak,  poslijepodnevna užina, večera, ponoćna užina, dijetalni i veganski kutak, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pivo i Kuća vina na plaži, svježi voćni sokovi samo tokom doručka. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna vina i kokteli, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i sa pokrivenim troškovima, flaširana pića, svježi voćni sokovi, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa uslugom švedskog stola i za glavne obroke (doručak, kasni doručak, ručak, večera, rani doručak), užina i kasna užina u Kamelya Fulya Hotelu. A la Carte restorani Turkuaz ()turska kuhinja, China Town (kineska kuhinja), Yengec   ( Riblji restoran), La Perla  (talijanska kuhinja), Azteca (meksička kuhinja), Mediteranski restoran, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, Cafe House, Beach snack, barovi na bazenu, barovi na plaži. Uz doplatu: Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, kompjuterske igrice, šoping centar i  rent a car.     WIFI standardna internet konekcija  je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Privatni paviljoni uz rezervaciju unaprijed dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle (ukupno 7 otvorenih i 2 zatvorena) i za djecu (ukupno 4 otvorena i 2 zatvorena), Aqua Park za djecu i za odrasle, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, Jacuzzi, odbojka, gimnastika, odbojka na pijesku, košarka, streljaštvo, stoni tenis. Uz doplatu: teniski tereni, reflektori za teniski teren, časovi i oprema, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice i masaža, SPA & Wellnes centar, jahanje konja.
Zabavni program tokom dana, takmičenja na bazenu i plaži, show program uvečer. Mini klub za djecu od 4-12 godina, klub za tinejdžere u visokoj sezoni od 12-18 godina, mini zoo vrt, različiti programi i aktivnosti tokom dana i večeri.
Renoviran: 2019 god.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kamelyaworld.com.tr


Lokacije