Linda Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Linda Resort
 • 34 slika
 • SPA & Wellness
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes

LINDA RESORT HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 5 km od Side-a i Manavgata i 70 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješčana plaža udaljena od hotela 600m. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 5 km od Side-a i Manavgata i 70 km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno

O Linda Resort

LINDA RESORT HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 5 km od Side-a i Manavgata i 70 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješčana plaža udaljena od hotela 600m. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 5 km od Side-a i Manavgata i 70 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 239 soba. Standardsoba (20-26m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat (28-32m2, jedna veća soba sa krevetima na sprat između koji se nalazi pregragrada, jedno kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( sokovi i voda po dolasku, kasnije se dopunjuje samo voda), sef (posebno se plaća),laminat,satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak,  užina u Garden baru od 12.00-16.00h, kolači, čaj, kafa, večeru i ponoćna supa. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h ( Raki napitci, vino u čaši, pivo, džin, votka, konjak i razni likeri), sladoled u određeno vrijeme po kraj bazena i u baru na plaži, snack restoran na plaži od 11.00-17.00, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka. Koncept ne uključuje: uvozna pića, sva flaširana pića, svježe cjeđene sokove, pakovani sladoled, Turska kafa, kokteli, šampanjac, room service, piće u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A'la Carte restorani: Akdeniz restoran riblji i drugih plodova mora, snack  na plaži, lobby bar, bar pokraj bazena, disko klub. Doktor, vešeraj, šoping centar, telefon, fax, internet klub, kompjuterske igrice, renta car i  WIFI internet  se posebno naplaćuju.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pješčana plaža udaljena od hotela 600m. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatni shuttle service do plaže, cijeli dan
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, 2 tobogana, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka, stoni tenis. Posebno se plaćaju sportovi na vodi, rasvjeta za  teniske terene, masaža, usluge kozmetičkog salona, bilijar i Game room.
Zabavni program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 04-12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.lindaresorthotel.com


Lokacije