Narcia Resort Side

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Narcia Resort Side
 • 29 slika
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

NARCIA RESORT - 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 55km udaljen od aerodroma Antalija i 5km od Side-a. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu pjeskovitu plažu udaljenu 350m od hotela sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5 km udaljen od Side-a i 55 km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 351 sobu raspore

O Narcia Resort Side

NARCIA RESORT - 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 55km udaljen od aerodroma Antalija i 5km od Side-a. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu pjeskovitu plažu udaljenu 350m od hotela sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj:
Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5 km udaljen od Side-a i 55 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj:
Hotel ima ukupno 351 sobu raspoređene u glavnoj zgradi, jednoj Club zgradi i  i u dvije annex  zgrade ( postoji prolazni tunel dug 37m koji povezuje glavnu sa club zgradom). Standardna sobe u glavnoj zgradi (27m2, jedna spavaća soba, kupatilo, max.2+2chd), Economy sobe (21m2, nalaze se u annex dijelu, spavaća soba, kupatilo manje nego u standardnim sobama, max. 2+1 pax), Club standarnd soba (25m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom + jedan single krevet, kupatilo, max. 2+2 pax, novi blok izgrađen u 2019), Club Porodične sobe (31m2, dvije odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo, max. 4 pax, novi blok izgradjen 2019). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klima, satelitsku TV i muzicke kanale, direktna telefonska linija, mini bar (bezalkoholna pića po dolasku, a poslije samo voda se dopunjuje), kuhalo, set za kafu i čaj, sef (dodatno se naplaćuje), parket pod i balkon.
 
Usluga:
Ultra All Inclusive - švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, snack tokom dana, večera, A'la Carte restorani uz rezrervaciju unaprijed i samo jednom u toku boravka, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, standardna uvozna alkoholna pića, sladoled u određenim satima, Beach snack bar na plaži sa uslugom hrane i pića od 10.00-18.00h Koncept ne uključuje: uvozna pića koja nisu na menu listi, premium pića, specijalna vina, sve vrste flaširanih pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, sladoled u pakovanju, i sva pića poslije 24.00h.
 
Sadržaj:
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A'la Carte restorani – Otomanski i Riblji, slastičarna, barovi unutar cijelog kompleksa hotela. Dodatno se naplaćuje  usluge doktora, usluga vešeraja, telefon, fax, internet , shopping centar, kompjuterske igre, rent a car. WIFI internet konekcija je besplatna samo u Lobby dijelu.
 
Plaža:
Hotelska privatna plaža 350m udaljena od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Hotel ima besplatan shuttle bus do plaže na svakih 20min.
 
Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni  bazeni za djecu i odrasle, 7 tobogana, fitness soba, Tursko kupatilo, sauna, stolni tenis i odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, bilijar i Game room. Zabavni program tokom dana, razna takmičenja pored bazena i na plaži, i večernji show program. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa različitim programima tokom dana, dječije igralište. Luna Park se ne naplaćuje.    

Renoviran: 2019/2020

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.narciahotels.com


Lokacije