Royal Taj Mahal Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Royal Taj Mahal Hotel
 • 56 slika
 • Za djecu
 • Na plaži
 • Aqua Park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Fitnes & SPA
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan
 • Otvoreni bazen

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Smještaj : Hotel ima ukupno 450 soba. Superior standardne sob

O Royal Taj Mahal Hotel

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL 5*- SIDE -  Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 450 soba. Superior standardne sobe (52m²;spavaća soba sa francuskim ležajem+jedan single krevet, kupatilo, 3+1pax), Duplex porodične sobe (70m²; na spratu spavaća soba, kupatilo, u prizemlju soba za djecu, kupatilo/tuš, postoji vrata u sobi za roditelje, max. 4pax), Porodične sobe (77m²;dvije spavaće sobe sa  vratima između, kupatilo, max.4pax), Junior suits (85m²; spavaća soba, dnevni boravak kupatilo sa Jacuzzijem, pogled more,max.2pax), Taj Mahal porodične sobe (77m²; dvije spavaće sobe, hodnik, soba za roditelje kupatilo sa Jacuzzijem, druga soba povezana sa hodnikom, kupatilo-tuš kabina, max 4 pax) i 5 soba prilagodjenih invalidnim osobama. Sobe imaju pogled na more, bočni pogled na more ili brdo, kupatilo/tuš/kada, fen, centralni klima uredjaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi, pivo, dopunjavaju se svakodnevno), sef, tepih, kuhalo, set za čaj i kafu, LCD TV sa satelitskim programima, balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnji snack, ručak, kafa, čaj i kolači u poslijepodnevnim časovima, večeru, kasni snack,sva lokalna i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled uz večeru, mini bar u sobi. Posebno se naplaćuju luksuzna uvozna pića, sva lokalna i uvozna flaširana vina,  A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća,  svježi cjeđeni sokovi, strani šampanjac, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A’la Carte restorani: Gusto Della Note (talijanski), La Filika (Riblji), Agra (mekisčki) i  indijski restoran,barovi u hotelskom kompleksu. Doktor, čuvanje djece, pranje i peglanje veša, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, renta car se posebno plaćaju.  WI-FI male brzine se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni ( ne radi ljeti) bazeni za odrasle ( jedan bazen je poluolimpijskli) i djecu, aqua park toboganima, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka, košarka, stoni tenis se ne naplaćuju. Masaža, salon ljepote, osvjetljenje za teniske terene, kuglanje, bilijar, sportovi na vodi i Luna -zabavni park se posebno naplaćuju.
Aqua park i Luna-zabavni park  koriste i gosti Royal Dragon hotela.

U sportskom kompleksu Stone – teniski tereni, osvjetljenje, oprema i učenje se dodatno naplaćuje.
Cjelodnevni program, takmičenje i večernji animacioni program. Mini klub za djecu 04-12 godina i luna park za djecu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.stonegrouphotels.com


Lokacije