Royal Taj Mahal Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Royal Taj Mahal Hotel
 • 56 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Smještaj : Hotel ima ukupno 450 soba. Superior standardne sob

O Royal Taj Mahal Hotel

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL 5*- SIDE -  Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 450 soba. Superior standardne sobe (52m²;spavaća soba sa Francuskim ležajem+jedan single krevet, kupatilo, 3+1pax), Duplex Porodične sobe (70m²; na spratu spavaća soba i kupatilo, u prizemlju soba za djecu, kupatilo sa tušem, postoji vrata u sobi za roditelje, max. 4pax), Porodične sobe povezane vratima između  (77m²;dvije spavaće sobe sa  vratima između, jedno kupatilo, max.4pax), Junior suits (85m²; spavaća soba, dnevni boravak kupatilo sa Jacuzzijem, pogled more,max.2+1pax), Taj Mahal Porodične sobe (77m²; dvije spavaće sobe, hodnik, soba za roditelje i  kupatilom sa Jacuzzijem, druga soba povezana sa hodnikom,  imaju tuš kabinu, max 4 pax) i 5 soba prilagođenih  invalidnim osobama. Sobe imaju pogled na more, bočni pogled na more ili brdo, sve imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi i  pivo, dopunjavaju se svakodnevno), sef, tepih, kuhalo, set za čaj i kafu, LCD TV sa satelitskim programima, balkon. 
 
Usluga:
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnji snack, ručak, kafa, čaj i kolači u poslijepodnevnim  satima, večeru, kasni noćni snack, sva lokalna i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled uz večeru, slastičarna. Posebno se naplaćuju luksuzna uvozna pića, sva lokalna i uvozna flaširana vina,  A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, sva flaširana pića,  svježi cjeđeni sokovi, strani šampanjac, room service.
 
Sadržaj:
Glavni restoran sa švedskim stolom, A’la Carte restorani: Gusto Della Note (talijanski), La Filika (Restoran sa plodovima mora), Agra (mekisčki) i  indijski restoran,barovi u hotelskom kompleksu. Doktor, čuvanje djece, pranje i peglanje veša, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, renta car se posebno plaćaju.  WI-FI male brzine u cijelom hotelu je besplatan.
 
Plaža: 
Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni ( ne radi ljeti) bazeni za odrasle i djecu ( jedan bazen je poluolimpijskli) , Aqua park sa toboganima, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na pijesku, košarka, stoni tenis se ne naplaćuju. Masaže, usluge Spa&Beauty centra, osvjetljenje za teniske terene, kuglanje, bilijar, sportovi na vodi i Luna - Zabavni park se posebno naplaćuju.

 Aqua park i Luna-Zabavni park  koriste i gosti Royal Dragon hotela. U sportskom kompleksu Stone – teniski tereni uvečer, osvjetljenje, oprema i časovi tenisa se dodatno naplaćuje.

Zabavni animacijski program, takmičenje i večernji show program. Luna-Zabavni ( Fun Fair) park i Mini klub za djecu od 4-12 godina sa različitim programima tokom dana i uvečer.

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.stonegrouphotels.com


Lokacije