Seher Sun Palace Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Seher Sun Palace Resort & Spa
 • 20 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen

SEHER SUN PALACE RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki na 6 km od Side-a i na 70 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Plaža hotela (300m od hotela), šljunkovito-pjeskovita sa besplatnim  ležaljkama, suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Evrenseki na 6 km od Side-a i na 70 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupan broj soba 287. Sta

O Seher Sun Palace Resort & Spa

SEHER SUN PALACE RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki na 6 km od Side-a i na 70 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Plaža hotela (300m od hotela), šljunkovito-pjeskovita sa besplatnim  ležaljkama, suncobranima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Evrenseki na 6 km od Side-a i na 70 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupan broj soba 287. Standardne sobe (36m², spavaća soba sa francuskim krevetom+jedan single krevet, kupatilo, max.2 + 1pax), Porodične suit sobe (42m², dvije spavaće sobe sa kliznim vratima između njih, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe sadrže: vlastito kupatilo sa tušem , fen , split klima sistem, telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića dopunjuju se dnevno), sef (uz doplatu), laminatni pod ,satelitska LCD TV i muzički kanali , balkon .
 
Usluga
Ultra all inclusive –švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, kolači i čaj, večera, kasna noćna užina, sladoled tokom određenih sati, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00 sata, bar na plaži od 10.00 – 17.00 sati. Koncept ne uključuje: Premium pića, uvozna pića koja nisu na meni listi, sva flaširana pića, svježi voćni sokovi, posebna vina, room service, A'la Carte restorani uz prethodnu rezervaciju i dodatnu naplatu, sva pića u Disco klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola, restorani A'la Carte - turska, morska hrana, barovi, Disko klub. Uz doplatu: Doktor, čuvanje djece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, vešeraj i hemijsko čišćenje, peglanje odjeće, šoping centar i  rent a car . WIFI internet pristup u Lobby dijelu i u sobama je besplatan.
 
Plaža: 
Plaža hotela (300m od hotela), šljunkovito-pjeskovita sa besplatnim  ležaljkama, suncobranima.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni  (u ljetnoj sezoni zatvoreni) bazeni za odrasle i djecu, tri tobogana, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku, teniski teren, stolni tenis. Uz doplatu:  sportovi na vodi, reflektor za teniski teren i oprema za tenis, Wellness centar, masaža, bilijar i Game centar.
Zabavni programi tokom dana i programi uveče. Mini klub za djecu od 04-12 godina, igralište i Mini Disko u večernjim satima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.seherhotels.com


Lokacije