Side Aquamarin Resort And Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Side Aquamarin Resort And Spa
  • 36 slika
  • Pješčana plaža
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
  • Fitnes & SPA

SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA 4* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 8km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 300m od hotela, pjeskovita. Ležaljke,  suncobrani i peškiri  za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 8km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Sobe su locirane u dva bloka,

O Side Aquamarin Resort And Spa

SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA 4* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 8km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 300m od hotela, pjeskovita. Ležaljke,  suncobrani i peškiri  za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 8km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Sobe su locirane u dva bloka, ukupni broj soba je 146. Standard sobe (24m², jedna spavaća soba sa francuskim krevetom  + jedan single krevet  i jedno kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe posjeduju  tuš kabinu, fen,  split klima sistem, direktnu telefonska linija, mini bar (voda i mineralna voda  se dopunjuju dnevno), sef (dodatno se naplaćuje), LCD TV sa satelitskim programima, laminat pod i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i keksi, večera, kasna noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte restoran sa rezervacijom dva dana unaprijed i samo jednom tokom boravka, bar na plaži od 10.00 – 17.00h. Koncept ne uključuje:  sva uvozna pića, sve lokalne i uvezene boce vina, sva pića poslije 23.30h, uvozni šampanjac, svježe cjeđene  sokove, Turska kafa, nargila, room service
 
Sadržaj
Glavni restoran  na bazi švedsog stola,  A la Carte restoran – Turska kuhinja, bar na plaži od 10:00 – 17:00h, snack  bar  na plaži od 10.00-17,00h, bar uz bazen i Lobby bar. Dodatno se na plaćuje: Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, šoping centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igre i rent a car.WIFI internet konekcija u cijelom hotelu je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 300m od hotela, pjeskovita. Ležaljke,  suncobrani i peškiri  za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za djecu i odrasle, dva tobogna , fitness centar, Tursko kupatilo, sauna,  odbojka na pijesku i  stoni tenis su besplatni.  Masaže, SPA i salon ljepote, bilijar, Game room, svi sportovi u vodi i škola ronjena se dodatno naplaćuje.
Zabavni program  tokom dana, takmičenja, show program, mini klub za djecu od 04 – 12 godina, igralište, mini Disko predvečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sideaquamarin.com


Lokacije