Side Aquamarin Resort & Spa

  • Side Aquamarin Resort & Spa
  • 36 slika

SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA 4* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 8km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 600m od hotela, pjeskovita. Ležaljke,  suncobrani i peškiri  za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 8km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Sobe su locirane u tri bloka,

O Side Aquamarin Resort & Spa

SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA 4* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 8km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 600m od hotela, pjeskovita. Ležaljke,  suncobrani i peškiri  za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 8km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Sobe su locirane u tri bloka, ukupni broj soba je 146. Standardne sobe ( 24m², jedna spavaća soba sa Francuskim krevetom  + single krevet ,  jedno kupatilo, max.2+1pax ). Sve sobe imaju  tuš kabinu, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku  liniju, mini bar ( voda i mineralna voda  se dopunjuju dnevno ), sef ( uz doplatu ), LCD TV sa satelitskim programima, laminat pod i balkon. 
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i keksi, večera, kasni noćni snack, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte restoran sa rezervacijom dva dana unaprijed i samo jednom tokom boravka,  Snack bar na plaži od 10.00 – 16.00h sa bezalkoholnim pićima i pivom. Koncept ne uključuje:  Sva uvozna pića, sve lokalne i uvezene boce vina, sva pića poslije 24h, uvozni šampanjac, svježi  cjeđeni  sokove, Turska kafa, nargila, room service, sva flaširana i pića u limenkama.
 
Sadržaj
Glavni restoran  na bazi švedskog  stola,  A la Carte restoran – Turska kuhinja, Snack bar na plaži od 10.00 – 17.00h, bar uz bazen i Lobby bar. Dodatno se plaćaju:  Usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, šoping centar, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice i rent – a - car. WIFI internet konekcija u cijelom hotelu je besplatna. 
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 600m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri  za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za djecu i odrasle, dva tobogna , fitness centar, Tursko kupatilo, sauna,  odbojka na pijesku i  stoni tenis su besplatni.  Masaže, SPA i salon ljepote, bilijar, Game room, svi sportovi na vodi i škola ronjena se dodatno naplaćuju. Zabavni program  tokom dana, takmičenja, show programi. Mini klub za djecu od 4 – 12 godina,  dječije igralište, Mini Disko predvečer ( Moguće je da Mini klub zbog Covida bude zatvoreno ).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sideaquamarin.com


Lokacije