Side Breeze Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Breeze Hotel
 • 34 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen

SIDE BREEZE HOTEL 3* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 8km udaljen od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, 260m udaljena od hotela, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 8km udaljen od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 263 soba raspoređenih u 3

O Side Breeze Hotel

SIDE BREEZE HOTEL 3* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 8km udaljen od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, 260m udaljena od hotela, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 8km udaljen od Side-a i 55km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 263 soba raspoređenih u 3 bloka. Standard sobe (22-27m², spavaća soba sa francuskim krevetom+ sofa, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat (30m², spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na sprat, max.2+2pax), Porodična soba (45m², dvije spavaće sobe, kupatilo, max.4pax).  Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, split klima, direktna telefonska linija, mini bar (voda i bezalkoholna pića samo po dolasku, poslije se samo voda dopunjuje), sef (posebno se plaća), laminat, satelitska LCD TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, kolači i čaj, večera, kasna noćna užina, sladoled u određenom terminu, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, Snack bar na plaži od 10.00 – 17.00h, 2 A `la Carte restorana uz rezervaciju unaprijed i samo jednom u toku boravka. Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, sva flaširana pića, svježe voćne sokove, Turska kafa, room service, sva pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, 2 A `la Crate restorana, Disko klub 3x sedmično. Dodatno se naplaćuje: Doktor, usluga čuvanja djece, frizer, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, usluge vešeraja (pranje, sušenje i peglanje veša), šoping centar, rent-a car. WIFI internet je besplatan u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, 260m udaljena od hotela, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, 2 tobogana, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, Wellness centar, masaža, parna soba, bilijar i komjuterske igre.
Zabavni program tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, igralište, mini disko navečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidebreezehotel.com


Lokacije