Side Crown Charm Palace

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Crown Charm Palace
 • 60 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

SIDE CROWN CHARM PALACE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 300 u jednoj glavnoj

O Side Crown Charm Palace

SIDE CROWN CHARM PALACE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 300 u jednoj glavnoj zgradi i jednoj annex zgradi. Standard sobe (28m², spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), Economy sobe (15m², spavaća soba, kupatilo, max. 2 pax), Deluxe sobe (32m², spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), Superior sobe (32m², spavaća soba, kupatilo, max. 2+2pax), Porodične sobe (44m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4pax). Sve sobe su sa privatnim kupatilom i tušem, fenom, split klima uređajem, mini bar (voda i bezalkoholna  pića koja se dopunjavaju dnevno), sef (dodatno se naplaćuje), satelitska TV sa muzičkim kanalima, laminat i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i poslijepodnevna užina, kasni noćni buffet, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, pića u Snack baru na plaži od 10.00 – 18.00h, sladoled u određenim terminima. Koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, svježe cjeđene sokove, A¨la Carte restorani uz predhodnu rezervaciju dodatno se naplaćuju, room service, pića u disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A¨la Carte restoran: talijanska i turska kuhinja i Riblji restoran,  barovi u sklopu cijelog kompleksa, Disko klub, snack bar na plaži. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car  dodatno se naplaćuju. WIFi internet  se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji shuttle bus koji je besplatan i vozi od hotela do plaže i nazad.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani,  fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, bilijar, SPA centar i masaže.                                                           
Zabavni program dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i programima, mini disko navečer, dječije kino.
*HOTEL NIJE POGODAN ZA OSOBE SA INVALIDITETOM*
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidecrownhotels.com.tr


Lokacije