Side Star Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Star Beach Hotel
 • 40 slika
 • Blizu centra grada
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

SIDE STAR BEACH 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Side, 1 km od Sidea i Manavgata te 65 km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel je smješten u regiji Side, 1 km od Sidea i Manavgata te 65 km od aerodroma Antalija. Smještaj : 266 soba u Glavnoj zgradi. Standard sobe ( 19m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom i krev

O Side Star Beach Hotel

SIDE STAR BEACH 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Side, 1 km od Sidea i Manavgata te 65 km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Side, 1 km od Sidea i Manavgata te 65 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
266 soba u Glavnoj zgradi. Standard sobe ( 19m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom i krevetom na rasklapanje, kupatilo,max.2+1pax), Porodične sobe ( 28m2, dvije spavaće sobe povezane vratima između, kupatilo, max.4pax) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, ogrtač i papuče, split klima sistem, mini bar ( voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se svakodnevno), kuhalo, sef, satelistka TV i muzički kanali, WIFI internet konekcija do 2MB, balkon.
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnji i poslijepodnevni snack, kasni noćni buffet, sva lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, sladoled 2 puta tokom dana na baru po kraj bazena.Pića u baru na plaži do 18.00h, A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom tokom boravka. Koncept ne uključuje: lokalna i uvozna pića koja nisu na menu listi, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenkama, svježe cjeđene sokove, room service i pića u Disko klubu.
Sadržaj:
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani: Turski i Riblji restoran, barovi unutar cijelog hotelksog kompleksa. Usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, telefon, fax, internet cafe, shopping centar i rent-a-car dodatno se naplačuju. Plaža: Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplanim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Mjenjanje peškira dodatno se naplaćuje.
Plaža:
Plaža: Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplanim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Mjenjanje peškira dodatno se naplaćuje.
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvornei bazeni za odrasle i djecu, fitness centar, Tursko kupatilo, suna, parno kupatilo, stoni tenis, gimnastika. Uz nadoplatu us svi sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, Game room, Beauty salon i masaže. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i po kraj bazena, večernji show programi. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa različitim programima i aktivnostima, dječije igralištre, mini Disko uvečer.

Renoviran: 2014

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidestarhotels.com


Lokacije