Side Star Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Star Beach Hotel
 • 40 slika
 • Na plaži
 • Blizu centra grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen

SIDE STAR BEACH 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Side-u, 1km udaljen od  Side-a i Manavgata i grada i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Side-u, 1km udaljen od  Side-a i Manavgata i grada i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 266 soba u jedno

O Side Star Beach Hotel

SIDE STAR BEACH 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Side-u, 1km udaljen od  Side-a i Manavgata i grada i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Side-u, 1km udaljen od  Side-a i Manavgata i grada i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 266 soba u jednoj glavnoj zgradi. Standard sobe (19m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i jednim preklopnim krevetom, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe  ( 28m2, dvije spavaće sobe povezane vratima između, jedno kupatilo, max.4pax) i 2 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebema. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem , fen, ogrtač za kupanje, papuče, split klima uređaj, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se dnevno), sef, kuhalo, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni buffet, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, sladoled dva puta na dan u baru pokraj bazena, pića u baru na plaži do 18.00h. A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom tokom boravka.Koncept ne uključuje: sva uvozna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića i pića u limenkama, specijalna vina, svježe voćne sokove, room service, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani: turska kuhinja i Riblji restoran, barovi unutars cijelog hotelskog kompleksa. Dodatno se naplaćuje: doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet caffe, šoping centar i rent a car. WIFI  internet konekcija u cijelom hotelu brzine do 2MB je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Promjena peškira za plažu se dodatno naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis i gimnastika. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi,bilijar, kuglanje, Game room, masaža, SPA & Wellness centar i masaže.
Zabavni animacijski program tokom dana, takmičenja na plaži i pokraj bazena, večernji show program. Mini klub za djecu od 4 – 12 godina sa različitim programina i aktivnostima, igralište za djecu, mini Disko predvečer.
Renoviran: 2014
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidestarhotels.com


Lokacije