Side Star Park Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Star Park Hotel
 • 25 slika
 • Blizu centra grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 13,99 god - GRATIS smještaj
 • SPA & Wellness
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Fitnes

SIDE STAR PARK 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 1km od Side-a i 65 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 150m od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 1km od Side-a i 65 km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba je 228 u glavnoj i aneks zgradi Stan

O Side Star Park Hotel

SIDE STAR PARK 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 1km od Side-a i 65 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 150m od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 1km od Side-a i 65 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba je 228 u glavnoj i aneks zgradi Standardne sobe (19m², spavaća soba, kupatilo, max.2 + 1pax), Standard  sobe sa krevetima na sprat (22m², jedna velika soba sa francuskim krevetom i krevetom na sprat, kupatilo, max.4pax), Porodične sobe povezane vratima  (30m², dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe sadrže:  vlastito kupatilo s tušem, fen,  papuče, split klima sistem, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjuju se dnevno), sef, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni biffet, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, sladoled dva puta dnevno u baru pokraj bazenu, A ' la Carte restorani uz prethodnu rezervaciju i jednom tokom boravka, pića u baru na plaži do 18.00h. Koncept ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, posebna vina, sva flaširana i  pića u limenkama, svježi voćni sokovi, room service, sva pića poslije 24.00h osim pića u Disko klubu
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi  švedskog stola, restorani A'la Carte - riblji i turski, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizerski salon, telefon, fax, internet  caffe, šoping centar, rent a car uz doplatu. WI FI internet konekcija u cijelom hotelu  je besplatna  do 2MB.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 150m od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Promjena peškira za plažu  se naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stolni tenis. Uz doplatu su: vodeni sportovi, bilijar, kuglanje, SPA centar i masaže.
Zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, u večernjim šou programima. Mini klub za djecu od 4-12 godina, dječje igralište, sa različitim aktivnostima i programima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidestarhotels.com


Lokacije