Sultan Of Side

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Sultan Of Side
 • 30 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

SULTAN OF SIDE 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 12km udaljen od Manavgata i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena 250m od hotela (5 min hoda), kombinacija pijeska i šljunka, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 12km udaljen od Manavgata i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hot

O Sultan Of Side

SULTAN OF SIDE 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 12km udaljen od Manavgata i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena 250m od hotela (5 min hoda), kombinacija pijeska i šljunka, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 12km udaljen od Manavgata i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 334 sobe. Standard sobe (34m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat (34m², spavaća soba sa krevetima na sprat za djecu, između je pregrada – paravan, kupatilo, max.2+2pax), Porodične sobe (41m², dvije  spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max.4+1pax), Economy sobe (25m², spavaća soba, kupatilo, max.2pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima sistem, direktna telefonska linija, mini bar, sef (posebno se plaća), satelitsku  TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, kolači i čaj, večera, kasna noćna  užina, sladoled u određenom terminu, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, bar na plaži i snack od 10.00 – 18.00h. Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, sva flaširana pića, svježe voćne sokove, specijalna vina, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i uz nadoplatu, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani – turski, talijnski i riblji, barovi, Disko klub. Dodatno se naplaćuje: doktor, usluga čuvanja djece, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igre,  vešeraj i hemijsko čiščenje, usluge peglanja, šoping centar i rent-a-car. WIFI internet konekcija (mala brzina) je besplatan u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža je udaljena 250m od hotela (5 min hoda), kombinacija pijeska i šljunka, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, Aqua Park, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, Wellness & Beauty centar, masaža, bilijar.
Zabavni animacijski program sa profesionalnim timom, večernji show program, mini kino, mini klub za djecu od 4 – 12 godina sa različitim programima tokom dana, dječije igralište,
Renoviran: 2016
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sultanofside.com


Lokacije