TUI BLUE Side

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • TUI BLUE Side
 • 42 slika
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

TUI BLUE SIDE 5* (18+) - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 10km od Manavgat-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita.  Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 10km od Manavgat-a i 60km od aerodroma u Antaliji . Smještaj : Ukupni broj soba je 236. Standard sobe (35m², spa

O TUI BLUE Side

TUI BLUE SIDE 5* (18+) - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 10km od Manavgat-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita.  Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 10km od Manavgat-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 236. Standard sobe (35m², spavaća soba sa francuskim krevetom + sklopivi kreve, kupatilo, max.3 pax) , Deluxe sobe (35m², spavaća soba sa francuskim krevetom, sofa ugao,  kupatilo, max.3pax), Junior suits (50m², jedna veća soba sa dnevnim boravkom, francuski krevet , kupatilo, max.3 pax). Sve sobe su sa privatnim kupatilom i tuš kabinom, fenom, centralnom klima uređajem sa individualnom kontrolom, direktnom telefonskom linijom, mini bar (voda i bezalkoholna pića  samo po dolasku, ostalim danima se samo voda dopunjava), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, LCD TV sa satelitskim programom i muzičkim kanalima. Wi-Fi internet pristup u sobama.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera i kasna nočna užina, svake nedjelje Branch. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-02.00h, bar na plaži od 10.00-18.00h, A¨la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom tokom boravka, sladoled samo popodne. Koncept ne uključuje: uvozna pića, svježe  cjeđene sokove, sva  pića nakon 02.00h (zimi nakon 24.00h).
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A¨la Carte restorani:  Kulinarium (mediteranska kuhinja) , Vitalkuche ( Restoran zdrave hrane), barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija u cijelom kompleksu je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita.  Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle, fitness centar, gimnastika, odbojka na pijesku, stoni tenis, bilijar, sauna, Tursko kupatilo se ne naplaćuju. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, SPA & Wellness centar i masaže.
Zabavni program tokom dana sa različitim sadržajima, lagana animacija naveče, ponekad sa muzikom uživo.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.emirhotels.com


Lokacije