VONRESORT Elite

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • VONRESORT Elite
 • 21 slika
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

VONRESORT ELITE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Colakli regiji, 15km od Manavgat-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćaju. Položaj : Hotel je smješten u Colakli regiji, 15km od Manavgat-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 180. Standardne sobe (31m², spavać

O VONRESORT Elite

VONRESORT ELITE 5* - SIDE -   Hotel je smješten u Colakli regiji, 15km od Manavgat-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćaju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Colakli regiji, 15km od Manavgat-a i 55km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 180. Standardne sobe (31m², spavaća soba, kupatilo, max 2+1pax ), Superior sobe (36m², spavaća soba sa Francuskim krevetom i sofom, max. 3pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat (36m², spavaća soba sa Francuskim krevetom + kreveti na sprat, kupatilo, max. 3pax). Sve sobe imaju privatno kupatilom sa kadom, tušem, fenom, centralnom klima uređajem koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnom telefonskom linijom, mini bar (voda i bezalkoholna pića dopunjavaju se dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, tepih,  satelitska TV i muzički kanali, balkon. WIFI  internet konekcija je besplatna. 
 
Usluga
Ultra all inclusive – 24h usluga hrane i pića, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, večera i kasni noćni snack, pića i užina u Aqua parku, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Snack bar na plaži od 10.00-18.00h, pića u Disko klubu. Nije uključeno: Premium uvozna pića, specijalna vina, A `la Carte restorani  sa rezervacijom unaprijed i extra plačanjem, svježi cjeđeni sokovi, room service, sva flaširana pića, pića u Irish pabu.
 
Sadržaj
Glavni restoran Safran sa švedskim stolom, A`la Carte restorani : Kaftan Kebap House (Turska kuhinja), Vogatore (Talijanska kuhinja) (Golden Beach), Beluga ( Riblji restoran), Kaiseki ( Kuhinja Dalekog Istoka),  Longhorn steak House – Steak restoran, Kekik (Ottoman restoran) (Golden Beach), barovi u  cijelom hotelskom kompleksu. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, šoping centar i rent-a- car dodatno se naplaćuju. WIFI  internet konekcija u Lobby dijelu i sobama se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćaju. Paviljoni na plaži sa rezervacijom unaprijed, dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, veliki Aqua park sa 11 tobogana (ulaz je besplatan za sve goste hotela), fitness centar, sauna i Tursko kupatilo, odbojka, gimnastika, odbojka na pijesku, stolni tenis. Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, Fun Fair -luna park, masaže i usluge Beauty centra. Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, show program navečer. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa dnevnim i večernjim programom. 
 Renoviran: 2012
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.vonhotels.com


Lokacije