VONRESORT Golden Coast

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • VONRESORT Golden Coast
 • 37 slika
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

VONRESORT GOLDEN COAST 5* - SIDE - Hotel je smješten u Colakli regiji, 15km od Manavgat-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita.  Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćaju. Položaj : Hotel je smješten u Colakli regiji, 15km od Manavgat-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 404. Standard sobe (24m²,

O VONRESORT Golden Coast

VONRESORT GOLDEN COAST 5* - SIDE -   Hotel je smješten u Colakli regiji, 15km od Manavgat-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita.  Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćaju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Colakli regiji, 15km od Manavgat-a i 55km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 404. Standard sobe (24m², spavaća soba, kupatilo, max 2+1pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat (29m², velika spavaća soba odvojena pregradom od kreveta na sprat za djecu, kupatilo, max 4pax), Porodične sobe sa dvije spavaće sobe (42m², dvije spavaće sobe povezane vratima, kupatilo, max 4pax), Porodične suit sobe (65m², dvije sobe odvojene vratima). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili  kadom, fenom, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnom telefonskom linijom, sefom, mini barom,tepih,  satelitska TV sa muzičkim kanalima i balkon. WiFi internet konekcija  je besplatna.
 
Usluga
Ultra all inclusive – 24h usluga hrane i pića, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera i kasna večernja užina, pića i užina u Aqua parku, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, Beach snack bar od 10.00-18.00h, pića u disko klubu. Nije uključeno: premium uvozna pića, specijalna vina, A¨la Carte restorani  sa rezervacijom unaprijed - dodatno se naplaćuju, svježi cjeđeni sokovi, room service, sva flaširana pića, pića u Irish pabu.
 
Sadržaj
Glavni restoran Safran  sa švedskim stolom, A¨la Carte restorani : Turkish Kebap (Turska kuhinja), Vogatore (talijanska kuhinja) (Golden Beach), Beluga (Riblji restoran), Kaiseki ( Istočna kuhinja), Longhorn Steak House ( Steak restoran), Kekik (Ottoman restoran) (Golden Beach), barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, šoping centar i rent a car  se dodatno naplaćuju. WiFi internet konekcija u Lobby djelu i sobama se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita.  Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćaju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju unaprijed, dodatno se naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, veliki Aqua park  sa 11 tobogana (ulaz je besplatan za sve goste hotela), fitnes centar, sauna i Tursko kupatilo, odbojka, gimnastika,odbojka na pijesku i stolni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, Game room, masaže i Wellness centar.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, show program navečer. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa dnevnim i večernjim programom.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.vonhotels.com


Lokacije