Azka Hotel

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Azka Hotel
  • 39 slika

AZKA HOTEL 5* - Bodrum je savršen izbor za ljeto 2021. Hotel nudi polupansion uslugu. Nalazi se na privatnoj pješčanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.. Položaj : Hotel se nalazi u Bodrumu, 1.5km udaljen od centra grada i 37 km od od aerodroma. Smještaj : Hotel ima ukupno 198soba. Standardne sobe (18-24m2). Sve sobe imaju kupatilo/kada/tuš, fen,sef, telefon, tepih/ k

O Azka Hotel

AZKA HOTEL 5* - Bodrum je savršen izbor za ljeto 2021. Hotel nudi polupansion uslugu. Nalazi se na privatnoj pješčanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju..
 
Položaj
Hotel se nalazi u Bodrumu, 1.5km udaljen od centra grada i 37 km od od aerodroma.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 198soba. Standardne sobe (18-24m2). Sve sobe imaju kupatilo/kada/tuš, fen,sef, telefon, tepih/ keramičke pločice, set za čaj i kafu, mini bar (posebno se naplaćuje), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.
 
Usluga
Polupansion- doručak i večera, sve ostale usluge, hrana i piće se posebno plaćaju.
 
Sadržaj
Restoran,A'la Carte restoran, slastičarna, lobby bar,  snack bar, bar pored bazena, bar na plaži, vitamin bar i posebno se naplaćuju.
 
Plaža: 
Nalazi se na privatnoj pješčanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju..
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, zatvoreni bazen, tursko kupatilo, squash,sauna, fitnes centar, odbojka, mini golf, stoni tenis, jacuzzi, stoni tenis, bilijar,košarka. Posebno se naplaćuju: usluge doktora,vešeraj i hemijsko čišćenje, masaža, internet, baby sitting,  rasvjeta teniskog terena, sportovi na vodi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.azkaotel.com


Lokacije