Blue Dreams Resort & SPA

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Blue Dreams Resort & SPA
  • 77 slika
  • Naša preporuka

Blue Dreams Resort & Spa 4* Torba Položaj Hotel se nalazi u regiji Torba, 15km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma. Smještaj Hotel ima 291 sobu (189 club soba, 36 club famıly soba i 66 deluxe soba). Sobe su raspoređene u okviru dvospratnih i trospratnih objekata, dok se deluxe sobe nalaze u zasebnom dijelu i imaju pogled na more ili bazen. Club soba (20-24m2), Club family soba (35m2 i sastoj

O Blue Dreams Resort & SPA

Blue Dreams Resort & Spa 4* Torba

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Torba, 15km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma.

  • Smještaj

    Hotel ima 291 sobu (189 club soba, 36 club famıly soba i 66 deluxe soba). Sobe su raspoređene u okviru dvospratnih i trospratnih objekata, dok se deluxe sobe nalaze u zasebnom dijelu i imaju pogled na more ili bazen. Club soba (20-24m2), Club family soba (35m2 i sastoji se od dvije odvojene jedinice koje imaju jedno kupatilo), Deluxe soba (40m2 imaju centralnu klimu, espresso aparat za kafu, parket i sve sobe ovog tipa imaju pogled na more). Sve sobe imaju: set za kafu i čaj, digitalni sef, mini bar, LCD TV i satelitske kanale, klimu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon.

  • Usluga

    Ultra All Inclusive – švedski sto – izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 3 A la carte restorana (riblji, italijanski i turski), slastičarna, snack restoran, 5 barova (Coco bar, Dream bar, Lobby bar, Beach bar, Infinity pool bar) i Tea garden. U cijenu su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci u glavnom restoranu, kao i užine u određeno vrijeme. Dodatno se plaćaju: uvozna i premium pića, kvalitetna lokalna vina, flaširana pića, neka pića u Coco baru, A la carte restorani (besplatan je samo riblji restoran jednom uz prethodnu rezervaciju i minimalan boravak od 5 noći), svježe cijeđeni sokovi.

  • Sadržaj

    Sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo. Dodatno se plaćaju: masaža, doktor, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, prodavnice, frizerski salon, mjenjačnica, fotograf, rođendanske torte.

  • Plaža

    Hotel ima privatnu 700m dugu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna. Dodatno se plaćaju paviljoni na plaži.

  • Sport i zabava

    Bazen sa animacijama, infinity i relax bazen, zatvoreni bazen, bazen za djecu, bazen sa toboganima. Od ostalih sportova tu su boćanje, tenis, pikado, košarka, bilijar, stoni tenis, vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobic, step aerobic, aerobic u vodi, fitness, odbojka na plaži, dnevne animacije i večernji program. Wi-Fi je beplatan u okviru javnih hotelskih površina. Dodatno se plaćaju: ronjenje, sportovi na vodi, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije