Crystal Green Bay

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Crystal Green Bay
 • 61 slika

CRYSTAL GREEN BAY RESORT & SPA 5* - BODRUM Ovaj hotel sa 5* otvoren 1991 godine, prostire se na površini od 56.445m2. Položaj Hotel je udaljen 12 km od aerodroma Bodrum Milas, a od centra Bodruma udaljen je 23 km, smješten u zalivu Güvercinlik. Smještaj Hotel raspolaže sa 291 sobom raspoređenom u 3 glavne i 3 Annex zgrade . 22 Standardne sobe sa direktnim ili djelimičnim pogledom na more, i Standa

O Crystal Green Bay

CRYSTAL GREEN BAY RESORT & SPA 5* - BODRUM Ovaj hotel sa 5* otvoren 1991 godine, prostire se na površini od 56.445m2.

 • Položaj

  Hotel je udaljen 12 km od aerodroma Bodrum Milas, a od centra Bodruma udaljen je 23 km, smješten u zalivu Güvercinlik.

 • Smještaj

  Hotel raspolaže sa 291 sobom raspoređenom u 3 glavne i 3 Annex zgrade . 22 Standardne sobe sa direktnim ili djelimičnim pogledom na more, i Standardne sobe pogled kopno ili bazen ( 64 sobe ), 69 Standardnih soba sa krevetima na sprat, 97 Large - Velikih standardnih soba sve površine 20-23 m² i 30 Family soba i 9 Family soba sa krevetima na sprat površine 30 -34 m². Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, papuče, direktnu telefonsku liniju, split klima sistem, set za kafu i čaj, mini bar, LCDTV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon i WIFI internet

 • Usluga

  Ultimate all inclusive - 24 sata usluha hrane i pića , piće dobrodošlice, švedski sto za doručak, ručak i večeru, dječiji kutak, vegetarijanski, dijetalni i Gluten free kutak u glavnom restoranu, za bebe mogućnost pripravka hrane i kašica, snack tokom dana, kasni noćni snack, vrijeme za kafu, svježi voćni sokovi samo za doručak, slastičatna, kutak sa sladoledom i voćem, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, Ala Cartre restorani ( Turski i Talijanski ) uz rezervaciju unaprijed i jednom u toku boravka. Koncept ne uključuje sva uvozna i flaširana pića, svježe voćne sokove, Riblji A la Cartre restoran uz rezervaciju unaprijed i extra plačanje, room sercvice.

 • Sadržaj

  Glavni restoran gdje se služi švedski stol, A la Cartre restorani : Turski, Talijanski i Riblji restoran, kutak za odrasle, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora, vešeraj, fax, telefon, mjenjačnica, taxi servis, šoping centar. WIFI internet u javnim dijelovima hotela i sobama je besplatan.

 • Plaža

  Hotel posjeduje privatnu plažu dugu 250m sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Na plaži postoji poseban dio samo za odrasle. Privatne kabane uz rezervaciju unaprijed i extra plačanje.

 • Sport i zabava

  Vanjski bazeni za odrasle i djecu, bazen samo za +16, tobogani, fitness, odbojka na pijesku, boćanje, pikado, stoni tenis. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, masaže, usluge Spa i Wellness centra i kompjuterske igrice. Mini klub za djecu od 4-12 godina i Tinejđere od 13 - 17 godina sa različitim programima. Zabavni dnevni i večerni programi.

 • Napomena

  Hotel zadržava pravo da u sezoni promjeni neke od sadržaja, a da pri rome ne obavijesti treću stranu.

 • Web stranica hotela

Lokacije