Hapimag Resort Sea Garden

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Hapimag Resort Sea Garden
 • 46 slika

HAPIMAH SEA GARDEN RESORT BODRUM Hotel se nalazi 17 km udaljenosti od centra Bodruma, u dijelu Yalıçiftlik. Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 45 km. Hotel je na bazi Ultra All Inclusive usluge. Položaj Hotel se nalazi 17 km udaljenosti od centra Bodruma, u dijelu Yalıçiftlik. Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 45 km. Smještaj Hotel ima ukupno 285 sobe i 3 apartmana. Svaka soba ima klima uređa

O Hapimag Resort Sea Garden

HAPIMAH SEA GARDEN RESORT BODRUM Hotel se nalazi 17 km udaljenosti od centra Bodruma, u dijelu Yalıçiftlik. Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 45 km. Hotel je na bazi Ultra All Inclusive usluge.

 • Položaj

  Hotel se nalazi 17 km udaljenosti od centra Bodruma, u dijelu Yalıçiftlik. Od aerodroma Bodrum Milas udaljen je 45 km.

 • Smještaj

  Hotel ima ukupno 285 sobe i 3 apartmana. Svaka soba ima klima uređaj i kupatilo. Većina soba ima balkon s pogledom za uživanje gostiju. Sobe s pogledom na vrt 2+1 (31m², spavaća soba, kupatilo, balkon, klima, mini bar), Sobe s pogledom na more 2+1 (31m², spavaća soba, kupatilo, balkon, klima, mini bar ), Family soba sa pogledom na vrt 3+1 (62m²,family sobe se sastoje od dvije povezane sobe, dva kupatila, balkona), Family soba sa pogledom na more 3+1(62 m², dvije spavaće sobe, dva kupatila i balkona,) Apartman sa pogledom na more 2+1 (62 m², spavaća soba, dnevni boravak, balkon, kupatilo, tuš, jacuzzi). Dvije sobe su prilagođene za osobe sa invaliditetom.

 • Usluga

  Ultra All inclusive uključuje: buffet i à la carte obroke, grickalice i odabrana pića, minibar u sobi (sva pića uključena) Ograničena gurmanska ili à la carte usluga. Usluga ne uključuje a la carte restorane. Luksuzna uvozna i domaća piića nisu uključena u cijenu.

 • Sadržaj

  Dva vanjska i 1 unutrašnji bazen, pristup ronjenju i surfanju/boardingu, spa uslugama. Jedan od 7 restorana Sunset Fish, poslužuje jela od plodova mora i otvoren je za večeru. 4 bara/salona, noćni klub i bar uz bazen su među ostalim karakteristikama ovog luksuznog hotela. Wi-Fi internet je besplatan. Dodatno se naplaćuju sportovi na vodi, škola ronjenja, teniski tereni, doktor, room service.

 • Plaža

  Hotel nudi privatnu plažu sa besplatnim suncobranima.

 • Sport i zabava

  Dva vanjska i 1 unutarnji bazen, pristup ronjenju i surfanju/boardingu, spa uslugama. Jedan od 7 restorana Sunset Fish, poslužuje jela od plodova mora i otvoren je za večeru. 4 bara/salona, noćni klub i bar uz bazen su među ostalim karakteristikama ovog luksuznog hotela. Wi-Fi internet je besplatan. Dodatno se naplaćuju sportovi na vodi, škola ronjenja, teniski tereni, doktor, room service.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije