Jasmin Beach Hotel

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Jasmin Beach Hotel
 • 35 slika

JASMIN BEACH HOTEL 4* Hotel je otvoren 1995. godine, zadnji put renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 13 200m2 i sastoji se od 27 dvospratnih i trospratnih blokova u okviru kojih je raspoređeno 280 soba Položaj Hotel se nalazi u Gümbetu, od centra udaljen 400m , 20m od plaže , 3 km od centra Bodruma i od aerodroma Milas – Bodrum udaljen je 35 km. Smještaj Hotel raspolaže sa 280 smještajnih j

O Jasmin Beach Hotel

JASMIN BEACH HOTEL 4* Hotel je otvoren 1995. godine, zadnji put renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 13 200m2 i sastoji se od 27 dvospratnih i trospratnih blokova u okviru kojih je raspoređeno 280 soba

 • Položaj

  Hotel se nalazi u Gümbetu, od centra udaljen 400m , 20m od plaže , 3 km od centra Bodruma i od aerodroma Milas – Bodrum udaljen je 35 km.

 • Smještaj

  Hotel raspolaže sa 280 smještajnih jedinica i to: 44 Club sobe, 174 Hotelske sobe, 26 Club Family soba i 36 Hotel family soba. Sve sobe imaju kupatilo s atušem, fen, telefon ( uz doplatu ), mini bar ( samo voda po dolasku ), klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu.

 • Usluga

  All inclusive - švedski sto za doručak, ručak i večeru, Snack service od 14:00 - 16:30 sati, vrijeme za kafu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00. - 23:00 sata ( čaj, espresso, kapućino, sokovi osim vruče čokolade, pepsi, 7UP, mineralna voda, pivo, votka i rakija koje se služe u čašama ), A la Carte restoran besplatno jednom u toku boravka za min.7 stay. Koncept ne uključuje: sva uvozna i flaširana poća, pića koja nisu u konceptu All inclusivea, cijeđeni sokovi, Turska kafa, room service.

 • Sadržaj

  Glavni restoran gdje se služi švedski sto, restorani i barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora, vešeraj, frizer, šoping centar, fax, telefons, internet, taxi servis, mjenjačnica, fotograf. WIFI internet slabije brzine besplatan je u lobby dijelu i oko bazena.

 • Plaža

  Hotel ima svoj dio na gradskoj pješčanoj plaži od koje je udaljen 20m. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne plaćaju.

 • Sport i zabava

  Unutar hotelskog kompleksa nalaze 3 vanjska bazena ( glavni bazen, Panorama, Gardenya, bazen sa toboganima ), 1 unutrašnji i 4 dječija bazena, stoni tenis, pikado, fitness centar, Tursko kupatilo, Tursko veče i večernje animacije. Uz doplatu su usluge Spa centra, masaže, sportovi na vodi, Game&Fun room

 • Napomena

  Hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

 • Web stranica hotela

Lokacije